Vakantievilla: Zilt & Zalig

Verstopt tussen de duinen en het strand van Egmond aan Zee ligt Strandvilla Zilt en Zalig. Deze parel is gemaakt met oog voor detail, en met passie voor design gerenoveerd door OH Studio. Het resultaat is een home away from home waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de unieke kustbeleving.

OH-Studio

Een ode aan de natuur

De rust van de omgeving vormde de inspiratie voor het interieurontwerp. OH Studio koos voor een palet van natuurlijke kleuren, gecombineerd met accenten van zeeblauw en duingras groen. De kleuren van de zee en de duinen komen terug in de kussens, plaids en kunstwerken, waardoor een moeiteloze verbinding met de buitenwereld ontstaat.

OH-Studio

Hoogwaardige materialen en maatwerk

De meubels zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van stijl, comfort maar ook de duurzaamheid die hoort bij een vakantiewoning. Van knusse zithoeken met zachte stoffen tot uitnodigende fauteuils, elk meubelstuk draagt bij aan de warme en uitnodigende sfeer. Maatwerk tafels zijn toegevoegd zodat ook grotere groepen samen kunnen genieten, en mooie items van HK Living zorgen voor een extra vleugje luxe en een eigentijdse look.

OH-Studio

Een extra keuken voor ultiem gemak

Er is een extra zeegroene keuken van Kvik geplaatst voor ultiem gemak voor wanneer gasten zich buiten op een van de terrassen bevinden. Vanuit hier serveer je de gasten in de wellness area de heerlijkste drankjes of snijd je het stokbrood voor de bbq.  Op het terras aan de duinzijde is de perfecte plek gecreëerd in de luwte om te genieten van heerlijke momenten met familie en vrienden. Ook hier zijn de meubels op maat gemaakt zodat er voor iedereen een comfortabele plek is. De spotlight van het ontwerp bevindt zich boven op het hoge Duin, waar je vanuit de maatwerk lounge bank uitkijkt over heel Egmond aan Zee en de Hollandse kust.

OH-Studio

Wellness-area voor ultieme ontspanning

Na een dag aan het strand kunnen gasten heerlijk ontspannen in de wellness area die ingericht is voor een ultiem ontspannen sfeer. De sauna en whirlpool hebben uitzicht op de duinen en de vuurtoren en geven een unieke beleving, de buitendouche maakt het geheel af en is zeer handig na een goede surfsessie voor de deur.

OH-Studio

Een unieke beleving voor het hele gezin

Strandvilla Zilt en Zalig is een unieke design vakantiewoning. OH Studio heeft met het stijlvolle interieur, de comfortabele voorzieningen en de ontspannende sfeer op deze pracht locatie een perfecte villa voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin gecreëerd.

 

Wil je meer zien van OH-Studio? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten.