Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Metamorfose jaren 30 huis

31 Jan, 2017

hal2Interieurarchitecten

Vorige week was op OBLY een complete verbouwing van een jaren 40-50 woning te zien, een bijzonder goed geslaagde renovatie van een super mooi en stijlvol huis. Deze week een nieuw project uit bijna dezelfde periode en ook uit Eindhoven. Een metamorfose van een jaren 30 woning door Hal2.

Het interieur van de jaren'30 woning was volledig gedateerd en voldeed niet meer aan de wensen van de nieuwe bewoners, dat was meteen duidelijk. Hal2 heeft door middel van een volledige metamorfose de woning weer up-to-date gemaakt en goed gekeken naar de mogelijkheden van deze jaren-30 woning en de wensen van de nieuwe bewoners. De complete woning is gestript. Zowel het interieur van de begane grond als het interieur van de eerste verdieping en de zolder zijn flink aangepakt. De sfeer door het gehele huis is licht en fris.

Hal2 in Eindhoven is een dynamisch ontwerpbureau, waar meerdere disciplines met elkaar worden gecombineerd. Ze hebben een eigen stijl die terugkomt in een gedetailleerd interieurontwerp, complete begeleiding, planning en uitvoering van een project. Juist dat maakt Hal2 zo uniek. Hal2 is bovendien als geen ander in staat om voor iedere ruimte een passend interieur te ontwerpen.

Zoals op de foto’s hierboven te zien is, is de begane grond compleet gerenoveerd. De kamer is voorzien van een nieuwe frisse indeling met onder andere inbouwkasten met industriële stalen deuren en een licht en fris interieur.

Op bovenstaande foto’s is de volledig nieuwe keuken met open haard en moderne nieuwe meubels te zien.
Ook de eerste verdieping is geheel gerenoveerd. Hier zijn alle kamers opgeknapt en is er een nieuwe badkamer geplaatst. 

Op de zolder is de ‘master bedroom’ met grote maatwerk kasten en een en suite badkamer met koperaccenten. 

Benieuwd naar wat Hal2 nog meer heeft gedaan of wens je in contact te komen, klik hier voor de site met al hun projecten en contactgegevens. Binnenkort meer van Hal2 op OBLY.com

 
Zelf hier je project presenteren? Stuur ons een mail info@obly.com

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook