Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Renovatie jaren 20 huis Amsterdam

06 Feb, 2017

IJzersterk InterieurontwerpInterieurontwerpers

Fantastische renovatie van een appartement in een jaren-20 huis op een super plek in Amsterdam Zuid. Anja Hesp van IJzersterk interieurontwerp heeft zowel het ontwerp als het management van de verbouwing gedaan. Anja is een ontwerpster die echt een eigen stijl heeft die goed te zien in haar ontwerpen. Vooral de combinaties tussen modern gemixt met vintage en oude en nieuwe elementen spreekt veel mensen aan. Ook heeft Anja een oog voor mooie, heldere en echte kleuren en verrassende kleurcombinaties. Ben je liefhebber van vintage en industrieel, oud en nieuw en mooie kleuren dan bevelen wij IJzersterk meer dan aan.

De woonkamer is een hele mooie lichte ruimte geworden, de stijlkamer van het appartement. Alle karakteristieke elementen die dit soort huizen hun charme geven zijn nog aanwezig of in ere hersteld. De mooie en-suite die de woonkamer scheidt van de keuken, de paneeldeuren, de zwarte marmeren schouw en het super mooie ornamenten plafond, alles is er nog en tot in de perfectie afgewerkt en in de lak. Alles mooi en origineel gecombineerd zoals de tafeltjes met van Gogh print. 

De slaapkamer die grenst aan de woonkamer heeft een scheidingswand met een railsysteem die de kamer kan afsluiten. Weer een element wat zeer origineel is en echt anders dan de barndoor achtige wanden die je nu heel vaak ziet. Ook het bed is zeer ingenieus weggewerkt in de speciaal op maat gemaakte kast.

Ook in de andere slaapkamer is er vernuftig omgegaan met de ruimte zoals aan de bergruimte onder het bed te zien is

De keuken van dit appartement is een sfeervolle en gezellige plek geworden. Modern maar toch met een knipoog naar toen en een touch industrieel zoals Anja het omschrijft. Ook een keuken die van alle moderne gemakken is voorzien zoals bijvoorbeeld PITT cooking.

De badkamer met toilet is de ruimte met de meest bijzondere details. Echt over elk element is goed nagedacht. Zie bijvoorbeeld de brandkraan, de koperen leiding enz. De wanden zijn gestuct in een betonlook voor een moderne uitstraling wat weer een mooi contrast geeft met de oude Belgische schoolvloer of Escher tegels.

Wij vinden dit een zeer geslaagd project. Ook op zoek naar een eigentijds en origineel interieur en kan je wel wat hulp gebruiken? Neem dan een kijkje op de profielpagina van IJzersterk interieurontwerp.

Aan dit project werkten nog meer mee:

Brederode parket uit Haarlem heeft de vloeren geleverd, Betoncire centrum was verantwoordelijk voor de wanden in de badkamer, De Hoop Amsterdam voor de stalen keuken en als laatste Dexter interieur voor al het maatwerk.

Fotografie: Figureofspeech.nl

 

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook