Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Stefan Martens - Maatwerk in Interieur

10 Dec, 2015 - Door Désirée Van Lieshout

Stefan MartensInterieurbouwers

OBLY bezocht Stefan Martens in zijn grote werkplaats in Chaam. Landelijk gelegen net buiten de bebouwde kom. Een grote loods als camouflage schild rondom het prachtige interieur maatwerk van Stefan Martens.

De werkplaats past bij Stefan Martens. Nuchter. Kwaliteit vanuit de basis. Zowel in zijn werk als in de inrichting met de nieuwste machines. Geen mooi plaatje aan de buitenkant. Geen dun glazuurlaagje voor een goede eerste indruk zonder verdere inhoud. Nee, hier maak je kennis met oprecht vakmanschap. 

Aangenaam, Stefan Martens en zijn prachtige maatwerk projecten voor ieder interieur!

Stefan Martens, een nuchtere Brabander met een brok aan kennis. Zijn creativiteit en voorliefde voor het gebruik van hoogwaardige materialen onderscheiden hem en zijn team aan vakmensen van de grote meute. Hij stelt de wens van de klant centraal, denkt mee en maakt de vertaling naar de praktijk.

Niet zomaar een loods in Brabant. Als je de werkplaats binnenkomt, word je overvallen door maatwerk van topklasse. Van een kastenwand tot een volkunststof keuken van getacore met een eiland van 4.80 meter uit één stuk. Naadloos! Hier worden mooie dingen gemaakt. Tijdloze klasse met oog voor detail. 

Stefan Martens - Maatwerk in Interieur
Stefan Martens - Maatwerk in Interieur

Van klassiek tot strak en alles er tussen in. Zijn maatwerk is nooit standaard, met de hand gemaakt en niet aan maten gebonden. Geen keukenkastjes in de standaard maten 40-60-90 maar afgestemd op de ruimte en de gebruikerswensen. Schuine wanden, rondingen. Alles wordt benut en tot in de detail meegenomen. Zo ook bij de inloopkasten, badkamers, wand- en zolderkasten.

Stefan Martens - Maatwerk in Interieur
Stefan Martens - Maatwerk in Interieur

Voor verbouw, nieuwbouw plannen of een aanpassing in het huidige interieur. Altijd gericht op duurzame kwaliteit. Zijn ontwerpen kennen een sterke vormgeving. Stefan weet de factor tijdloos toe te voegen aan al zijn projecten met een luxe uitstraling en afwerking. 

Stefan Martens - Maatwerk in Interieur
Stefan Martens - Maatwerk in Interieur

Een knap staaltje staalwerk! De balustrades en leuningen zijn door Stefan Martens ontworpen en op maat gemaakt. Zo ook de wandkast die is uitgevoerd in zwart spuitwerk. 

Een living met maatwerk om U tegen te zeggen! De wandkast is gemaakt in een bestaande nis. De haard is er prachtig in verwerkt en let ook op de plinten. Alles valt samen tot één geheel in dit tijdloze en tegelijkertijd praktische ontwerp. 

De houtsoorten waarmee gewerkt wordt, zijn zeer divers. Samen met staal, steen, beton cire, glas en kunststoffen zijn de mogelijkheden legio in dit creatieve bolwerk op de werkplaats in Chaam. Er zijn vele bewerkings- en afwerk technieken denkbaar, die creatief en vakkundig worden toegepast door het team van Stefan Martens.

Stefan Martens - Maatwerk in Interieur
Stefan Martens - Maatwerk in Interieur
Stefan Martens - Maatwerk in Interieur

Tijdloze ontwerpen, esthetisch en functioneel in balans tot de kleinste details.

Stefan Martens volgt de laatste trends op woon- en interieurgebied. Hout- en andere materiaalsoorten, kleuren, grepen en lade systemen. Alles komt aan bod. Met 3D ontwerpen en tekeningen krijgt de klant een goed beeld van de mogelijkheden. Een levensechte vertaling van de wensen op papier.

De site van Stefan Martens en zijn OBLY pagina nemen je verder mee in de fantastische projecten met gedetailleerde beschrijving van zijn maatwerk.

Met het kantoor in Breda en de professionele werkplaats in Chaam is hij de oplossing voor iedere maatwerk interieur vraag in het land zowel privé als zakelijk! 

 

ADRES WERKPLAATS/BEZOEKADRES

Dassemussestraat 1
4861 TG Chaam

06 29146095
info@stefan-martens.nl

 

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook