3829311b108a4cee34c8f3238d18d6f6_f541.jpg

14x keuken met trolley's

Een trolley in je keuken, naast dat het handig is staat het ook nog eens super hip! Erg functioneel als je keuken niet zo groot is en af en toe wat meer ruimte nodig hebt, dan rol je hem gewoon even weg. Of je rolt hem vol met border, glazen, bestek en alles wat je nodig hebt zo naar de tafel, niks sjouwen! 

 

Daarnaast kan een trolley een flinke dosis stijl toevoegen aan de ruimte. Van industrieel rvs keuken rol-kar, tot bakkers rek, vintage magazijn container of drankkarretje. Genoeg soorten trolley's om je keuken een extra boost te geven. 
Ik zocht voor jullie de tofste keukens met trolleys en manieren om ze te stylen. Eat your heart out! 

Een RVS trolley leent zich perfect om pannen en apparaten van het gelijknamige materiaal in te stallen. Omdat alles van hetzelfde materiaal is blend het in en zal het er minder rommelig uitzien dan je vooraf denkt! 

Je kan een trolley ook gebruiken als werkblad of kleine bar. Dit zorgt voor extra werkruimte in de keuken. Ben je het rek beu is het makkelijk weer te vervangen door een andere of wellicht een tafel. Ook erg handig wanneer je juist wat meer beweegruimte nodig hebt. Overigens erg tof om een kleed toe te voegen, zoals in de foto linksboven. Later zullen we terug komen op vloerkleden in de keuken, stay tuned!


Deze prachtige vintage container is omgetoverd tot servies kast. Een trolley rek die we de laatste tijd steeds vaker zien opduiken en nu ook 'nieuw' kunnen bestellen bij shops als VTwonen, Wehkamp, Fonq en gigameubel in verschillende groottes en breedtes. Niet meer zo moeilijk om aan te komen dus! En naast de keuken staat zo'n rek ook prachtig met wat accessoires in de woonkamer, met beddengoed in de slaapkamer, als kledingkast of in de hal als garderobe. Ik ga snel even een bestelling plaatsen denk ik...

Meer inspiratie opdoen voor de keuken? Bekijk ook 'keukens om in te leven' & 'keukenontwerp op het hoogste niveau'

 

Sources: 1. dustjacket-attic.com 2. Ladolcevitablog.com 3. Lorilangille.blogspot.fr 4. Trendenser.se 5. foto door Marja Wickman 6. Nofatnowhip.tumblr.com 7. Buzzfeed.com 8-9-10 Designsponge.com 11. Trenspanarna.nu 12. Remodelista.com 13 Abeautifulmess.com 14 The kitchn.com 15 Homegrilllondon.com 16 Lottaagaton.blogspot.fi