DBD interiors: interieurbouw met grote gebaren

DBD interiors: interieurbouw met grote gebaren

Deze prachtig mooie lichte keuken en woonkamer met een heerlijk, enigszins jaloersmakende studeerkamer willen we je niet onthouden. Op maat gemaakte interieur items en originele meubels maken deze woning sfeervol, licht en kalm. Liefhebbers van grote boekenkasten zullen zeker jaloers zijn op deze enorme kasten in de studeerkamer en woonkamer. Designed By David ontwerpt en realiseert allerlei verschillende interieurobjecten. DBD is gespecialiseerd in grote op maat gemaakte kasten, vaste meubels voor bijvoorbeeld de keuken en andere op maat gemaakte meubels.

 

Voor dit pand in Amsterdam, dichtbij het IJ, zijn  voor de keuken, het woongedeelte en de studeerkamer meerdere interieurontwerpen gemaakt en gerealiseerd.


De lichte keuken is een waar plaatje om naar te kijken. De combinaties tussen de stoere, natuurlijke kleuren en materialen maken deze keuken buitengewoon smaakvol. De keuken heeft een betonnen vloer die doorloopt naar de woonkamer. Het robuuste eikenhouten keukenblok met zwarte gootsteen, fornuis en de opvallende hangende zwarte afzuigkap zijn echte eyecatchers. Ook mooi en origineel is de grote en helemaal op maat gemaakte keukenkast in houtfineer met greep loze panelen. Deze kast is over de volledige muur uitgevoerd met een uitsparing voor het raam en het keukenblok. Een erg prettige en lichte ruimte, waar de bewoners zeker veel tijd zullen doorbrengen.


Ook in de woonkamer staat een opvallend item. Voor deze ruimte is een bijzondere kast op maat gemaakt met een eigentijdse vakindeling, uitgevoerd over de volledige breedte van de kamer. Op deze manier wordt de ruimte optimaal benut. De enorme grote witte inbouwkast zorgt voor voldoende ruimte voor de tv, het geluid en veel opbergruimte.

In de hal en studeerkamer ligt een visgraatvloer, die geheel door de beide ruimtes doorloopt. De witte deuren met zwarte details zijn kasten, voor nog meer opbergruimte. De hal wordt gescheiden van de studeerkamer door middel van grote glazen zwarte stalen deuren. Een blik in de studeerkamer en er valt gelijk een ding op: de enorme witte op maat gemaakte boekenkast, beslaat niet een maar twee volledige muren. Een droom voor iedere boeken (en boekenkasten) liefhebber. Veel open vakken en gesloten kasten met greep loze deuren aan de onderkant van de kast. Een uitsparing voor het raam zorgt voor veel licht.
Geïnspireerd geraakt en wil je meer projecten zien van Designed By David? Bekijk hun OBLY profielpagina.

Fotografie: Jakob van Vliet van Table to Desk 

 

Ook OBLY professional worden en  zelf hier je project presenteren? Stuur een mail naar: info@obly.com