33faf0a16062eb9695df40b221256c30_f380.jpg

fleur je huis op met deze vrolijke en kleurige behangetjes

Het hoeft soms helemaal niet zo moeilijk te zijn om wat meer kleur en vrolijkheid in huis te brengen dan je denkt. Een bos bloemen of wat kleurige kussentjes kunnen al heel veel doen aan een interieur. Zo ook met behang. Je kan je interieur heel simpel houden en enkel met de wand bekleding helemaal los gaan. Ik zocht voor jullie een aantal verschillende behangetjes bij elkaar, want naast de bloemetjes en planten zijn er ook andere  stijlen op gedoken zoals de  'watercolour', geometrische patronen of de abstracte uitbundige prints van Svenskttenn bijvoorbeeld. 

Al eens gedacht aan een muur vol met cactussen.. prachtig in watercolour waardoor het vrij abstract en zacht van kleur en vorm blijft. Een mooi contrast met de plant zelf dus. 
Een behang hoeft niet alleen een herhalend patroon te zijn. Een watercolour vlek als deze, uitvergroot op een print ter grote van je muur kan een prachtige toevoeging zijn aan je interieur. Ik zeg yes please! 

Deze vrolijke geometrische prints van Sian Elin zijn naast behang ook nog eens te verkrijgen in kussenhoezen en lampenkappen! Lekker combineren of mix 'n matchen!

Maak kennis met de uitbundige designs van Svenskttenn. Neem een kijkje op de website en je zal je ogen niet meer weg kunnen krijgen van de prachtige designs. Naast je muren kan je er ook de meest prachtige (tafel)kleden, kussens, lampenkappen, vazen en serviezen vinden om je huis mee op te fleuren. 

 

Source: 

 

1-2. Ane WallDecor  3. John Lewis 4. YellowTrace 5. SmartFurniture 
6. wallpaperdecor 7-8. Sian Elin9-10-11. Svenskttenn