Nobel Flooring

Vloervormgevers

 

Met trots introduceren wij een nieuwe OBLY professional: Nobel Flooring, een bedrijf en fabrikant van hoge kwaliteit parketvloeren in Frans eiken. Dit familiebedrijf heeft mede door jarenlange ervaring, zes generaties zelfs, vele hoogwaardige projecten opgeleverd. Voor zowel particuliere als commerciële gebouwen zijn zij experts op het gebied van houten vloeren. Ze hebben een team met zeer ervaren vakmensen en gebruiken moderne technologie bij het maken en plaatsen van hun producten. Van het begin tot het einde van het proces werkt Nobel Flooring nauw samen met hun klanten. Goed advies over de maten, kwaliteit en kleur van de planken is noodzakelijk. Er is een bijna onbeperkte keuze aan mogelijkheden waarin de klant zeer goed wordt begeleid.

 

Hieronder zijn een aantal van de mooiste vloeren te zien. Laat je inspireren en wie weet zit jouw droomvloer er wel bij!

 

Brede eiken plankenvloer in authentieke woning

 

In deze fraaie nieuwbouw woning heeft Nobel Flooring het eiken parket geleverd. Het parket is uitgevoerd in een brede plank, licht rustiek en licht vergrijsd. Deze vloer is voorzien van een vuil en waterafstotende eindlaag die het onderhoud van de vloer makkelijk en eenvoudig maakt. De woning is voorzien van zowel vloerverwarming als vloerkoeling met een houten vloer die hiervoor uitermate geschikt is.

Hongaarse punt in Amsterdams grachtenpand

 

Wat een vloer kan doen voor een woning zie je goed terug in dit project! Nobel Flooring heeft voor dit Amsterdamse grachtenpand een eiken vloer geleverd die gelegd is een Hongaarse punt. Een zeer stijlvol motief wat uitstekend tot zijn recht komt in het honderden jaren oude pand.Visgraatparket in natuurtint eiken geplaatst in badkamer

 

Niet iedereen weet dat het mogelijk is om een houten vloer toe te passen in de badkamer. Nobel Flooring behandelt veel van haar vloeren met een water en vuilafstotende afwerkingslaag waardoor deze ook meer dan goed toe te passen zijn in een sanitaire ruimte. In dit prachtige Antwerpse herenhuis is een klassiek visgraatparket geleverd afgewerkt in een natuurtint eiken.

Visgraat zwart groot formaat

 

Dit klassieke herenhuis is gelegen aan een van de mooiste lanen van Breda. Nobel Flooring heeft voor dit project een bijzonder mooie vloer geleverd. Het betreft een zwarte eiken visgraatvloer in een groot formaat, een moderne interpretatie van een klassiek motief. Het eiken is zwart gekleurd. Ook in deze woning is het parket gelegd op een vloerverwarming.

 

Om een beeld te krijgen hoe mooi deze vloer uitkomt in de woning zie hier het hele project: OBLY TOUR renovatie herenhuis Breda. Rustiek eiken plankenvloer in stijlvol landelijk ingerichte woning

 

Nobel Flooring kan voor elke stijl de mooiste vloeren leveren. Ook voor de nog steeds zeer populaire landelijke stijl leveren wij de best passende houten vloeren. Voor dit stijlvol ingerichte project hebben wij de vloeren geleverd voor bijna alle ruimtes waaronder de keuken maar ook de badkamer. De vloeren zijn uitgevoerd in de natuurlijke kleur van eiken, licht vergrijsd en rustiek. De breedtes van de planken zijn wisselend. Brede eiken plankenvloer in romantisch kasteel

 

Nobel Flooring gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Voor dit fraaie Franse landgoed zijn wij de uitdaging aangegaan om een vloer te leveren die er voor het oog al eeuwen ligt. Het resultaat is meer dan geslaagd, een zeer fraaie eikenvloer uit een natuurlijke selectie met brede massieve planken. Het landgoed is heden ten dage in gebruik als een bed & breakfast. De gasten zullen nog vele decennia kunnen genieten van de mooie vloeren.Eigentijds visgraatmotief groot formaat met traditionele bies

 

Voor de grondige renovatie van een woning werd gekozen om met een traditioneel motief te werken in een moderne toepassing. Het visgraatmotief werd gemaakt op groot formaat en van kwartiers gezaagd hout. Deze manier van zagen geeft de fijne lijntekening in het hout. Evenwijdig met de muren werd een traditionele bies geplaatst.

 

De parketvloer werd geplaatst op een bestaande tegelvloer omdat de bouwheer deze liever niet wilde uitbreken. De plankenvloer is eenvoudig in onderhoud omwille van de vuil en water afstotende eindlaag.

Eigentijdse plankenvloer in eeuwenoud pand

 

Voor dit project moest er een goede combinatie gemaakt worden tussen het historische pand en de eigentijdse inrichting. Er werd gekozen voor een parket in Frans eiken. Deze vloer werd geplaatst in woonkamer, hall, badkamer en verdieping. De planken hebben een mooie breedte om een rustig effect te verkrijgen en werden gemaakt van een natuurlijke selectie eikenhout. De parketvloer is intensief behandeld om water en vuil afstotend te zijn, zodanig dat hij makkelijk te onderhouden is.Nobel Flooring is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van massieve en samengestelde houten vloeren. Ben je op zoek naar een hoogwaardige kwaliteitsvloer en een deskundig advies, dan ben je bij hun aan het juiste adres. Bekijk hier al hun projecten op OBLY.