Kastenwand, trap, opbergruimte én roomdivider in één

Kastenwand, trap, opbergruimte én roomdivider in één

Antonissen Interieur

bouwInterieurbouwers

 

Antonissen interieurbouw is al sinds 1958, in de regio Breda, maar tegenwoordig ook ver daarbuiten een begrip. De goede rekenaar kan uitrekenen dat zij dit jaar, dus in totaal 60 jaar bestaan. Een mooie milestone die zij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er zijn niet heel veel interieurbouwers die zo lang bestaan. De 2e generatie met Frank en Karin Antonissen aan het roer hebben zeker iets heel goed gedaan, wat je ook terugziet in het vakmanschap, terugkerende klanten en de variëteit van opdrachten die zij aannemen.

 

Het project wat we je laten zien is een mooi voorbeeld van hun kunnen. Is het een kastenwand, een bijzondere trap of een roomdivider? Het antwoord is niet eenduidig, alle 3 de delen zijn in één verwerkt tot een bijzonder element.Op de foto's en de tekeningen kan je goed zien hoe ingenieus het ontwerp in elkaar zit. In het keukendeel zijn er aan een zijde van de kast meerdere open vakken / uitsparingen aangebracht en is de andere zijde dicht. Aan de andere kant is direct de trap met een moderne bekleding gesitueerd. Weer aan de andere zijde (op de tekeningen) goed te zien zijn grote kasten die dienst doen als opbergruimtes. In de wanden zijn mooie, lange LED-strips aangebracht voor verlichting maar zeker ook om het geheel nog mooier te maken.

 

Uiteindelijk lijkt het alsof er een grote 'box' midden in de ruimte is geplaatst die op een unieke manier zorgt voor een scheiding van ruimtes, een trap mogelijk maakt en veel opbergruimte creëert.

 

De achterkast is uitgevoerd in PerfectSense Matt(EGGER Group) en onderscheidt zich door de uitvoeringskwaliteit van andere meubeloppervlakken. De speciale anti-vingerafdruk eigenschap voorkomt lastige vingerafdrukken op het oppervlak en zorgt voor aanzienlijk minder schoonmaakwerk.


Ook de keuken aan de andere zijde van de kast is van de hand van Antonissen. Het kookeiland is voorzien van Palisander fineer en een Corian® Design Glacier White keukenblad met een PITT- cooking kookplaat type dempo gaspitten. 

Speciaal aan de achterkast zijn de draai-schuifdeuren voor de apparatuur en de taatsdeuren links en rechts voorzien van een FritsJurgens systeem. Er is gekozen voor inbouwapparatuur van Siemens en uiteraard voorzien van een Quooker Combi+. 

Ben je op zoek naar iets anders dan anders voor je interieur, en echte vakmensen met een jarenlange ervaring? Antonissen Interieurbouw kan je dan zeker verder helpen.

 

Klik hier voor hun contactgegevens en bekijk hun portfolio.