Moderne honden manden en huisjes passend bij jouw interieur

Moderne honden manden en huisjes passend bij jouw interieur

Welke hond wil nou ook niet zo'n prachtige designer bank als waar jij iedere avond op zit terwijl jouw harige brutus of takkie alleen maar op de koude vloer mag liggen? Heeft iemand daar wel eens over nagedacht? Mooie manden of huisjes voor jouw harige monstertje...

 

Ja! gelukkig wel. Bij de dierenwinkel om de hoek zal je misschien niet slagen voor een bedje voor je hond in de kleur passend bij de bank of het tapijt. Maar wij helpen je een stukje op weg en verzamelden een aantal super toffe hondenmanden en huisjes. Je zou gewoon bijna een hond nemen na het zien van deze fantastische designs.

 

Eat your heart out! 


Voor deze mooie en simpele designs moet je bij het merk - Howlpot - zijn. Dit Koreaanse merk gelooft in het idee dat design standaarden voor mensen ook toegepast moeten worden op producten voor onze huisdieren. En dat is te zien!

 

Naast deze bedden hebben ze ook riemen en andere accessoires in stijl.  Allemaal ontworpen naar comfort en detail. Check Howlpot voor nog meer 'honden designbedden en -kussens'. 

Zo een grof gebreide mand ziet er eigenlijk nog comfortabeler uit dan mijn eigen bank! 
Anna Mo maakt deze 'super chunky' gebreide bedden van 100% marine wol. Ze zijn er in veel verschillende kleuren en te koop via Etsy. Een pluspunt: ze hebben er ook dekens van zodat jij jezelf ook kan nestelen in dit prachtige stukje wol. Samen in stijl! 

Leuker dan dit gaat het gewoon echt niet worden! Een tipi voor je hondje, werkelijk fantastisch en te schattig. Meer woorden hoef ik er denk ik ook niet aan vuil te maken. Bekijk de website voor nog meer mega schattige accessoires en pakjes voor je hondje op Pipolli.com


Fillydog is er voor de bohemian lovers onder ons. Van handgeweven katoenen bedden tot fancy leren halsbanden met geborduurde patronen. Fillydog maakt classy bohemian producten die je hond fashionable maken. Bekijk alle mooie kussens en producten op Fillydog.com . 

 

'Who let the dog out'?....  Je wilt niet anders meer met al deze mooie dingen voor je trouwe viervoeter!