OBLY tour: complete verbouwing jaren 40 – 50 woonhuis

OBLY tour: complete verbouwing jaren 40 - 50 woonhuis

B-Too is een van de OBLY professionals waarop we echt trots zijn dat zij deelnemen. Een van de toonaangevende bedrijven uit de regio Eindhoven die je met recht ‘’alleskunners” mag noemen en die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Projecten die variëren van een van de mooiste villa’s in Spanje tot complete renovaties van voor- en naoorlogse woningen. Joep Verheijen de eigenaar en oprichter van B-Too is een zeer toegankelijk persoon met verstand van zaken en een duidelijke visie op interieur en architectuurgebied. Wij zijn fan van dit bedrijf en hun bijzondere projecten.

 

Met OBLY gaan we ons steeds meer richten op het renoveren, verfraaien en vernieuwen van mooie huizen uit de bovenkant van het middensegment met een overloop naar het hogere segment. Je kan bijvoorbeeld denken aan jaren 30 - huizen en dit jaren 40 – 50 huis uit deze OBLY Tour.

 

Het project

Complete verbouwing jaren 40 – 50 woning.

 

De bewoners

Gezin

 

De woonwensen

Het totaal renoveren van de woning tot een zeer aangenaam huis wat van alle gemakken is voorzien en waarbij enkele bijzondere elementen zoals de welness ruimte en garage zijn toegevoegd.Op de bovenstaande foto en de foto hieronder is heel goed te zien wat er met een hoop creativiteit en vakkennis allemaal kan, wat voor mogelijkheden er zijn met een woning als deze die dateert uit de jaren 40 – 50.

 

Op de bestaande aanbouw is een opbouw geplaatst die de badkamer enorm verlengd en vergroot. Tussen de garage en het huis is een geheel nieuw deel gebouwd wat nu dienst doet als garage en door de glazen wand een unieke aanblik geeft op de mooie auto. De voormalige garage is in zijn geheel omgetoverd tot welness-ruimte. De gehele achterpui is vervangen en kan nu bijna in zijn geheel worden geopend.De woonkamer is een heerlijke lichte kamer geworden met een grote haard die helemaal bekleed is met leer door het bekende bedrijf op dit gebied: alphenberg.com. Vanuit de hal geven glazen deuren toegang tot de woonkamer wat het ruimtelijke effect versterkt. Alle kasten en (wand) meubels zijn speciaal op maat gemaakt door Paul Theuws-interieur.nl voor deze woning. De keuken grenst aan de tuin waardoor je met lekker weer een heerlijke connectie met buiten hebt. Voor de renovatie was de keuken een afgesloten ruimte. Deze is nu helemaal opengewerkt en waar voorheen de deur was naar de keuken is nu de zwarte wand met inbouwapparatuur als eyecatcher geplaatst. Het kookeiland is ook weer geheel op maat met als bijzonder detail het RVS wat doorloopt vanuit de spoelbak over de lades. De keuken is ontworpen door B-TOO en gemaakt plus geplaatst door aswa keukens.nl.


Ook de badkamer in deze woning zeer fraai uitgevoerd. De gehele badkamer is gepleisterd met betonciré wat de badkamer in combinatie met de ingebouwde plafond verlichting een speciale sfeer geeft. Mooie diepe ruimte die nog een extra vergroot is door de opbouw aan de achterzijde van het huis. Ook hier is al het maatwerk weer uitgevoerd door Paul Theuws interieur. De kers op de taart van deze bijzondere woning is toch wel de welness-ruimte te noemen die in voormalige garage is gesitueerd. Erg mooi gedaan, een heerlijke plek voor de bewoners om te genieten.

Bijzonder goed geslaagde renovatie van een super mooi en stijlvol huis. Een huis om trots op te zijn.

 

Benieuwd naar wat B-Too nog meer heeft gedaan of wens je in contact te komen, klik hier voor de profielpagina met al hun projecten en contactgegevens.

 

Zelf hier je project presenteren? Stuur ons een mail info@obly.com