OBLY tour: Vondelstraat Amsterdam

OBLY tour: loft Vondelstraat Amsterdam

OBLY is groot fan van de eigentijdse stijl van Bricks-Amsterdam. Het portfolio van deze studio loopt over van de meest mooie styling projecten. In deze OBLY Tour een fantastisch loft aan de Vondelstraat in Amsterdam met interior styling van Bricks.

 

Het project 
Loft in de Vondelstraat in Amsterdam.

 

De bewoners
Jong stel, begin dertig.

 

De woonwensen
Een nieuwe frisse start nadat het huis een paar jaar verhuurd was geweest. Het huis is altijd eigendom van het stel geweest. Studio Bricks maakte er van begin tot eind weer een eigentijds thuis van! 
De zwarte kozijnen, de stalen douchedeur, de strakke witte tegels in metro motief. Oud en nieuw in een prachtige strakke look. Deze badkamer laat je iedere ochtend als vanzelf uit bed springen.  

Door het mixen van verschillende materialen zoals grof hout, beton en de kleuren zwart-wit in de badkamer en keuken, is er een mooie natuurlijke sfeer en authenticiteit gecreëerd.Moderne huiselijkheid pur sang! Wat een heerlijke eethoek met het open rek aan de muur. Met de indeling is mooi met praktisch gecombineerd wat een gezellig schouwspel oplevert. Grote gebaren in het interieur zijn gemaakt met grote objecten en grove materialen, maar door dezelfde materialen te kiezen in verschillende ruimtes is een eenheid gecreëerd en met de zachte natuurlijke Farrow & Ball kleuren is er rust gebracht in het interieur.


Een knipoog naar het verleden, door het gebruik van klassieke voorwerpen zoals: de kroonluchters, een oude drank trolley, een grote brocante spiegel in de hal en de leren fauteuil in de woonkamer.Een appartement met een persoonlijke stijl, veel sfeer en voorzien van alle hedendaagse comfort.

 

Bricks gelooft in een ‘Turnkey Service’. Met de klant worden alle wensen uitvoerig besproken en vervolgens door Bricks vertaald in een krachtig ontwerp en design. Bricks voert het volledige ontwerp door en zorgt voor elk aspect van het project, waardoor de klant direct kan verhuizen naar een complete woning.

 

Just a toothbrush and some clothes, and you’re settled in.

 

Voor alle projecten en het profiel van Bricks-Amsterdam klik hier.

 

Zelf hier je project presenteren? Stuur ons een mail info@obly.com