OBLY tour: verbouwing en restyling woonkamer

OBLY tour: verbouwing en restyling woonkamer

Vandaag in OBLY Tour een inrichting en verbouwing van een woonkamer door IJzersterk Interieurontwerp. Het doel van Ijzersterk Interieurontwerp is het zo persoonlijk en comfortabel mogelijk maken van een huis of werkplek voor degene die deze gebruikt. Ook bij de inrichting van deze woonkamer komt dit doel duidelijk naar voren. Functionaliteit, eenheid, persoonlijkheid en verrassing zijn de kernwaarden die Anja van IJzersterk Interieurontwerp hanteert. In deze ingerichte woonkamer komen deze kernwaarden zeker aan bod. Vrij snel stemden de opdrachtgevers in met de plannen en ideeën van Anja voor het restylen en verbouwen van de woonkamer.

 

De opdrachtgevers, voor het inrichten en verbouwen van de woonkamer, is een Frans gezin met twee dochters. Het gezin woont al enige tijd in Nederland om te wonen en werken.

 

Door de drukte van het alledaagse leven heeft het Franse gezin Anja van IJzersterk Interieur in de arm genomen om een plan voor de inrichting van de woonkamer te realiseren. Zo heeft Anja onder andere een plan voor de verlichting, meubels, materiaalgebruik en kleur bedacht. De opdrachtgevers stemden onmiddellijk in met de gemaakte plannen wat niet vaak gebeurd, vaak moeten er concessies gedaan worden. Alleen de nieuwe grijze hoekbank en de buffetkast wilden de opdrachtgevers graag behouden uit het oude interieur. De verbouwing van de woonkamer heeft acht weken geduurd. In het tijdsbestek van deze acht weken is er een hoop veranderd in de woonkamer. Zo is de overkapping van het balkon van de bovenburen gebruikt als nieuwe uitbouw. In deze uitbouw heeft men vloerverwarming gelegd voor ultiem comfort, en is er gekozen voor prachtige marmeren tegels. De kozijnen van de uitbouw zijn gemaakt van zwart aluminium, wat een stalen look geeft. Aan de kamerzijde zijn de kasten totaal vernieuwd en helemaal gemoderniseerd. Ook is overal het plafond vervangen, zijn alle wanden gestuuct, is er nieuwe elektra aangesloten en zijn er lichtpunten op de muren aangebracht. 

De voor- foto's van de verbouwing van de woonkamer, wat een ontzettend groot verschil! Naar onze mening een zeer geslaagd project van IJzersterk Interieurontwerp, OBLY is fan!

 

Is jouw project ook een echte OBLY tour en wil je het delen met ons en in de spotlight staan? Leuk! Laat het ons weten en stuur een mail naar info@obly.com. Dan nemen wij contact met je op. 

 

Fotocredits: Figure of Speech Photography