Steel cuisine: haute cuisine in stijl

Steel cuisine: haute cuisine in stijl

STEEL Cucine

Keukenspecialisten
 

Over de buiksloterbarnloft door HOYT architecten is wereldwijd heel veel geschreven. Fantastisch mooi en stijlvol uitgevoerd project. Ook wij konden uiteraard niet achterblijven en hebben ook een Blog geschreven over dit project:

 

https://www.obly.com/blog/de-buiksloterbarnloft-van-hoyt

 

In dit Blog nemen je mee naar de keuken in deze woning en dan nog specifieker naar het speciale fornuis van STEEL Cucine. Deze producent van design fornuizen is sinds kort aangesloten op ons platform. We vertellen je aan de hand van foto's meer over hun model Genesi.Bijzonder mooi keukenontwerp met het perfect passende fornuis.

Dit fornuis is uit de Genesi serie:

De mat geëmailleerde gietijzeren pannendragers, zijn niet alleen vlak geïntrigeerd in het fornuis, maar zorgen bovendien voor meer stabiliteit. Genesi fornuizen zijn voorzien van massief stalen bedieningsknoppen, wat niet alleen prettig in gebruik is, duurzaam is, maar bovenal fraai er uit ziet.

Genesi fornuizen hebben een robuuste uitstraling, wat mede te danken is aan de stolwanden die top op de grond doorlopen. Hierdoor sluit vrijwel iedere keuken perfect aan op het fornuis.

Sterk en dynamisch in zijn details en afwerking, elk Steel fornuis is een design pronkstuk en tegelijk een kookapparaat van grote flexibiliteit en kracht met tijdloos design. Een voorwerp van verlangen voor een publiek van liefhebbers van haute cuisine en stijl.
Elke dag ontwerpt Steel fornuizen die passie voor schoonheid en functionaliteit vertolken. Apparaten gemaakt van zuiver roestvrij staal, een materiaal dat sinds drie generaties ambachtelijk wordt vormgeven. Een cultuur van uitmuntende prestaties, Made in Italy.

 

Fornuizen van STEEL: uitzonderlijke stijl

 

Meer weten over Steel Cucine? Bezoek hier hun profielpagina voor meer projecten en contactgegevens.