Verliefd! Marmer behang van Piet Hein Eek

Verliefd! marmer behang van Piet Hein Eek

Liefde voor behang op het eerste gezicht!

 

OBLY's hart stond even stil. Marmer wallpaper van Piet Hein Eek voor NLXL. 

 

Behang heeft zijn suffe imago allang verloren. Gelukkig! Wat een geweldig marmerdesign voor behang heeft Piet Hein Eek ons gegeven! Het past in vele interieur stijlen. Marmer is overal te zien deze dagen. Trendy maar wel met een lange levensduur! Marmer is tijdloos. Met dit NLXL behang kun je direct een minimalistische look of zelfs luxe interieur creëren. 

Marmer als een open boek

 

De witte en zwarte achtergrond met marmerprint zijn een druk van een originele marmeren vloer van een oud gebouw in Amsterdam. Voor deze oude gebouwen werd het marmer in platen gesneden en dan als het ware open geklapt als het midden van een boek om een gespiegelde look te creëren.

 

NLXL en Piet creëerden de rollen behang op gelijke wijze. Er is een rol van marmer behang en een andere rol die het spiegelbeeld van die rol is. In de wereld van marmer noemen ze dit een 'open boek'. Het is bijna een soort grafische illustratie. Erg mooi! 

Back to BRICK!

 

Tegelijk met het marble wallpaper werd dit behang met ontwerp van een baksteen muur op de markt gebracht. Zwart (black brick) en zilver (silver grey brick). De oude baksteen muur is ook weer terug van weggeweest en met dit behang zijn Silver en Black zijn nog nooit zo leuk geweest op de muur! Zie je het al voor je in huis in de TV, eet- of zit hoek? Of wat dacht je achter je bed in de slaapkamer? Krijg je al behang zin? 

Yes we WOOD!

 

Uiteraard ook een nieuw behang van sloophout in heerlijk blauw (blue sloophout) of verbrand hout voor een strakke warme look. Piet Hein Eek heeft ons meer dan verrast. 

 

Kijk voor meer info op  NLXL en wil je het NLXL Piet Hein Eek behang kopen, kijk dan hier.