Moderne wilde tuin

Vis à Vis tuinontwerpers Tuinarchitecten 

Op OBLY vind je niet alleen professionals die prachtige renovaties van woningen verwezenlijken, ook voor je tuin kun je bij de professionals terecht. Deze prachtige wilde doch moderne tuin is het werk van Vis à Vis tuinontwerpers

Vis à Vis werkt zowel aan hele grote projecten maar ook aan de wat kleinere projecten, ze zien alles als een leuke uitdaging. Vis à Vis doet er alles aan om hun tuinen zo duurzaam mogelijk in te richten. Deze duurzaamheid komt terug in natuurlijke, ecologische beplanting en het gebruik van duurzame materialen.

moderne wilde tuin
moderne wilde tuin


Deze geweldige tuin is gelegen tussen een wiel en een riviertje. Het heeft een landelijke ligging wat zorgt voor interessante contrasten tussen moderne architectuur en natuur. Het tuinontwerp heeft een erg duidelijke opzet. Het landschap dat om de tuin heen ligt, heeft als basis gefungeerd voor het ontwerp van deze prachtige tuin. De extra functies zijn vormgegeven als eilanden in het landschap, deze zijn omsloten door taxushagen.    

De unieke Cortenstalen poort nodigt direct uit om een kijkje te nemen in deze vernieuwende tuin. Er heerst een bijzonder samenspel tussen het gebruik van moderne materialen en het landelijke karakter van de plek. Bij de bouw van de villa, is er een boomgaard verloren gegaan, maar er zijn oude fruitrassen voor in de plaats geplant. Dit in combinatie met de bloemenweide geeft het huis een karakteristieke en landelijke sfeer. De bloementuin aan de achterzijde van het huis zorgen ervoor dat de tuin er het hele jaar uitziet als een kleurrijk plaatje. Het strakke gazon zorgt ervoor dat er ruimte ontstaat en geeft uitzicht op het rustieke water.   

Naast een groot assortiment aan prachtige planten beschikt deze excentrieke tuin ook over een modern zwembad. De beplanting rondom het zwembad oogt zowel exotisch als natuurlijk. De bamboe en de meesterbeplanting zorgen voor de nodige privacy rondom het zwembad. Voor de ligbedden is voldoende ruimte op de mooie natuurstenen die om het zwembad heen liggen. De turquoise kleur van het zwembadwater zorgt ervoor dat het mooi opgaat in zijn omgeving, en het door Vis à Vis ontworpen tuinhuis maakt het geheel helemaal af. Wanneer dit unieke tuinhuis geopend is, zie je dat binnen en buiten perfect in elkaar overlopen. Kortom, een prachtig geheel voor een verfrissende duik.

moderne wilde tuin
moderne wilde tuin
moderne wilde tuin
moderne wilde tuin
moderne wilde tuin
moderne wilde tuin
moderne wilde tuin
moderne wilde tuin
moderne wilde tuin
moderne wilde tuin

Wil je meer zien van VIS À VIS TUINONTWERPERS ? Bekijk hier hun site voor nog meer mooie projecten.

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.