Voorwinde Architecten

Architecten

Heldere signatuur in alle opzichten

Wendy Voorwinde Staat voor bijna 30 jaar ervaring als architecte. In 1987 afgestudeerd als architect in Delft om na de studie de eerste ervaring op te doen bij Mecanoo architecten als meewerkend ontwerper en aansluitend als projectarchitect bij Dobbelaar de Kovel de Vroom (DKV) architecten in Rotterdam.

Na enkele jaren praktijkervaring als werknemer in 1994 de stap gezet naar het ondernemerschap, samen met Marie Jose Rijnvos, het architectenbureau Rijnvos Voorwinde Architecten gestart. Na een 22 jarige succesvolle samenwerking de uiteindelijke stap naar een geheel eigen bureau onder de naam: VOORWINDE ARCHITECTEN.

Deze unieke schat aan ervaring vertaalt zich in optimale kennis van het ontwerpen en bouwen in de woningbouw op alle schaalniveaus. Door het prettige samenwerken met andere vaak nog jonge bureau's en vakmensen is kennis altijd actueel wat zich uit in een hoog kwaliteitsniveau.

Voorwinde is kwaliteit die voortkomt uit het maximaal samenwerken met teams van vakmensen en waarbij de opdrachtgevers ook een belangrijke rol spelen. 'What you see is what you get’

Geen opgave is te gek of moeilijk! Voorwinde en haar Team. De instelling is praktisch, zakelijk en betrokken.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op, om te bekijken hoe we jouw woondroom vorm kunnen geven. Wendy Voorwinde

Kralingse Plaslaan 19, 3062 DA, Rotterdam