Canoof

Interieurontwerpers

Classics Are Never Out Of Fashion

ABOUT Classics Are Never Out of Fashion.

CANOOF is de expert op het gebied van high end vintage en andere designklassiekers. Passie voor classics staat altijd centraal. CANOOF verkoopt, verhuurt, verzorgt en knapt klassieke meubelstukken op van grote merken als Tecno, Moooi, Vitra, Cassina, Dutch Originals en Lensvelt.

CANOOF is interessant voor zowel particulieren als bedrijven en biedt een absolute garantie op authenticiteit. Daarnaast zijn zowel alle nieuwe als vintage meubels direct uit voorraad leverbaar. Een unieke mogelijkheid om tweedehands meubels te kopen die, stuk voor stuk, zijn nagekeken, schoongemaakt en opgeknapt.

HOE WERKEN WIJ? Op de site vindt u een groot gedeelte van wat er in onze showroom op het Minervum in Breda te vinden is. Mail ons als u geïnteresseerd bent in een product. Klik daarvoor op het ‘bestel nu-icoontje’ bij de productbeschrijving.

CLASSIC SATURDAY SALE Op zaterdag is het Classic Saturday Sale in de showroom op het Minervum in Breda. Naast nieuwe producten vindt u ook een groot aantal showroommodellen. Wanneer u een afspraak maakt kunt u onze producten komen bezichtigen en ophalen.

CANOOF & MOOOI CANOOF is een samenwerking aangegaan met Moooi. Alle showroommodellen en uit de handel genomen producten van Moooi biedt CANOOF aan. Hierdoor worden de producten van Moooi voor een sterk gereduceerd tarief verkocht. De kortingen kunnen oplopen tot 50%. De nieuwe collectie Moooi producten is overigens ook gewoon verkrijgbaar bij

CANOOF. DESIGNPLATFORM De handel in tweedehands classics heeft een bepaalde charme. Daarom biedt CANOOF een platform voor mensen die hun designklassiekers willen verkopen. Bijzondere meubels met een bijzonder verhaal. Tegen een klein deel van de verkoopprijs krijgen zij een plaats in een van de twee bijzondere showrooms van CANOOF. Naast een grote showroom in Breda heeft CANOOF een unieke showroom onder het kantoor aan de Herengracht in Amsterdam. Deze showroom functioneert als een kleine galerie waar dagelijks een gegarandeerde stroom aan potentiële klanten voorbijtrekt.

Minervum 7003, 4817 ZL, Breda