Steel Cucine

Keukenspecialisten

Passie voor schoonheid en functionaliteit

Elke dag ontwerpt Steel fornuizen die passie voor schoonheid en functionaliteit vertolken. Apparaten gemaakt van zuiver roestvrij staal, een materiaal dat sinds drie generaties ambachtelijk wordt vormgeven. Een cultuur van uitmuntende prestaties, Made in Italy.

Wij willen dat een Steel apparaat herkenbaar is door de details, de zorg tijdens het productieproces, de keuze van kleuren en afwerkingen, de professionele prestaties, uniek voor huishoudelijk apparaten omdat gekenmerkt door zorgvuldig gebruik van ergonomie.

We kijken voortdurend naar de evolutie van de markt, zodat we kunnen inspelen op de nieuwste leefstijl, nieuwste trends, nieuwste technieken van wonen en koken. Steel staat precies tussen traditioneel en modern. Exclusieve apparaten die we opdragen aan alle kenners van haute cuisine en design.

FORNUIZEN VAN STEEL: UITZONDERLIJKE STIJL In de moderne woning, is de keuken de leefruimte met het fornuis als het middelpunt.

Sterk en dynamisch in zijn details en afwerking, elk Steel fornuis is een design pronkstuk en tegelijk een kookapparaat van grote flexibiliteit en kracht met tijdloos design. Een voorwerp van verlangen voor een publiek van liefhebbers van haute cuisine en stijl.

Herengracht 344, 1016 CG, Amsterdam