Vloerenhuis Amsterdam

Vloervormgevers

De Parketspecialist van Amsterdam

Al ruim 100 jaar vertrouwde kwaliteit Door ruim 100 jaar lang de kwaliteit voorop te zetten is Vloerenhuis uitgegroeid tot dé vloerenspecialist van Amsterdam en omstreken.

Persoonlijk advies
In onze showroom in Amsterdam kunt u inspiratie opdoen en verschillende vloeren met elkaar vergelijken. Uiteraard voorzien we u graag van persoonlijk advies, passend bij uw unieke situatie en wensen.
Vakkundig team van eigen vloerleggers
Wanneer u verliefd bent geworden op een vloer, zorgen wij dat deze vakkundig gelegd wordt in uw huis. Dit doen we met een team van zelf opgeleide vloerleggers die stuk voor stuk passie hebben voor hun vak.


Perfecte nazorg
Niet alleen voor advies en het vakkundig leggen kunt u bij ons terecht. Wij zijn pas tevreden wanneer uw vloer in perfecte staat is en blijft. Daarom geven wij u altijd onderhoudsadvies en komen we graag terug voor onderhoud, restauratie of schadeherstel.

Op deze website kunt u zich laten inspireren door een selectie van onze mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Dan bent u van harte welkom in de showroom voor een uitgebreid persoonlijk advies.

Een bezoek aan de showroom aan de Parnassusweg 216 in Amsterdam-Zuid zal zeker niet voor niets zijn!

Paranssusweg 216, 1076 AV, Amsterdam