Workshop of Wonders

Interieurarchitecten

shop gallery showroom interiorarchitecture and furnishing

Workshop of Wonders is een interieur design studio, winkel, galerie en showroom in één! Ontdek meer van ons op onze website of kom eens langs in onze winkel/studio in Utrecht.

Shop/ gallery/ showroom
Onze shop/gallery/showroom organiseert elke 4 maanden een nieuwe expositie gebaseerd op actuele thema’s die voortkomen uit recente en historische ontwikkelingen op het gebied van eigentijdse meubelstukken en verlichting. We vertellen verhalen over de ontwerpers, de ideeën achter de meubels en hoe deze geproduceerd zijn. Tijdens deze shows zijn de getoonde stukken te koop met een aantrekkelijke showroomkorting.

Furnishing
De inrichtingspoot van Workshop of Wonders is hiernaast gespecialiseerd in inrichtingsprojecten, zowel voor zakelijke particuliere klanten. We vertalen de wensen van de klant, of deze nu klein of groot zijn, naar een concreet meubel- en verlichtingsvoorstel. We maken hierbij gebruik van onze showroom, waar we meubels kunnen testen en de klant kunnen ontvangen om de diverse producten te bekijken en uit te proberen. We werken met de meeste bekende design merken maar zijn gespecialiseerd in bijzondere en ambachtelijke merken van over de hele wereld.

Interior design studio
De Workshop of Wonders design studio is door Gerrit Vos opgericht in 1993 en tot op de dag van vandaag is Gerrit de creatief directeur. Ons doel is om emoties zo direct mogelijk te vertalen naar een tastbare omgeving. We willen het karakter van de klant en hun gasten terug zien in ons ontwerp. Om dit te bereiken werken wij niet alleen nauw samen met onze opdrachtgevers maar ook met andere toonaangevende architecten, grafisch ontwerpers, productvormgevers, kustenaars en communicatiebureaus. We houden van uitdagingen, maar we houden nog meer van resultaten!

---

Design gallery and shop showing and selling furniture and lighting from all over the world. Find the newest creations and classics in our showroom in Utrecht or visit our homepage.

Domstraat 25, 3512 JA, Utrecht