#

Aanbouw wonen rondom de keuken

Raw-Architectuurstudio

Aanbouw wonen rondom de keuken (3)

Raw-Architectuurstudio

Architecten

RAW architectuurstudio

Over dit project

Bij deze verbouwing moest zoveel mogelijk ruimte en licht worden gecreëerd. De bewoners willen hun woning 3 meter uitbouwen, maar er mag niet 1 grote ruimte ontstaan. De indeling van het interieur is erg belangrijk en vormt de basis voor een sfeervolle ruimte. Het keukenmeubel en de haard worden als roomdivider gebruikt tussen de eethoek, knusse zithoek in de aanbouw en loungehoek met tv. De openingen in de bestaande achtergevel blijven nagenoeg op dezelfde plaats gehandhaafd waardoor de kosten van de doorbraak naar de aanbouw gering blijven. De muur die in het midden van de ruimte blijft staan wordt gebruikt als grote open kast met moderne inbouw gashaard. De aanbouw krijgt over de volle breedte een aluminium glazen pui met een grote schuifdeur, zo wordt de tuin nog meer onderdeel van het woongenot!

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Neem contact op met deze professional

 

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief