#

Luxe aanbouw met aluminium schuifpui

Van Os Architecten

Luxe aanbouw met aluminium schuifpui (12)

Van Os Architecten

Architecten

Architect in Breda

Over dit project

Modernisering woning beganegrond door nieuwe keuken, extra leefruimte en meer licht en lucht, zicht op de tuin en extra bergruimte. Meer warmte in de winter maar minder in de zomer. Het (deels) slopen van de verouderde bestaande serre en geschakelde berging geeft ruimte aan een nieuwe uitbouw met eetkamer en lange smalle keuken. De bestaande breedte van de berging is perfect voor een keukenblad met 2 keukenkasten. Het keukenblad staat haaks op de uitbouw en geeft daarom goed zicht op de tuin. De bestaande inpandige keuken wordt gebruikt als nieuwe berging. Een aluminium schuifpui en 3 grote vaste glaspanelen met draakiepdeel op de kop van het keukenblad geven een heerlijk uitzicht op de tuin. Een woningbrede (5,4m) lange lichtstraat in het plafond geeft de splitsing aan tussen woonkamer en keuken en creëert een speelse maar benodigde lichtinval. De eetkamer en keuken staan overdag pal op het zuiden. De geïntegreerde zonwering in de dakrand zorgt voor schaduw en kan naar wens helemaal dicht, open, of deels open staan. De zon en warmte blijven buiten, het licht kan naar binnen en het uitzicht blijft.

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Neem contact op met deze professional

 

Captcha Code

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief