#

Tuinkamer, Heerlen

Van den Heuvel Architectuur

Tuinkamer, Heerlen (3)

Van den Heuvel Architectuur

Architecten

Architectenbureau

Over dit project

Aan de bestaande woning kon alleen aan de noordzijde een extra kamer gesitueerd worden. Door de uitbreiding los te trekken van het woonhuis en verhoogd te leggen t.o.v. het maaiveld kan zon- en daglicht optimaal binnen komen in de tuinkamer. Bestaand en nieuw zijn gekoppeld middels een glazen gang. De extra kamer, waarvan zowel vloer, als wand en dak gematerialiseerd zijn in eikenhout, staat met zijn gesloten rug tegen de belending en opent zich naar de tuin. Door toepassing van het minimale interieur straalt de ruimte extra rust uit.

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Neem contact op met deze professional

 

Captcha Code

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief