#

Tuinkamer met grote Solarlux vouwwanden

Busscher Serrebouw

Tuinkamer met grote Solarlux vouwwanden (5)

Busscher Serrebouw

Bouwbedrijven

Bouwen met glas!

Over dit project

Martijn Busscher is een doorgewinterde serrebouwer en een officieel aannemer. Busscher Serrebouw is dan ook dé specialist op het gebied van aanbouwen met glas: geïsoleerde serres, orangerieën, tuinkamers, lichtstraten en grote glazen (schuif)puien of vouwwanden.

Een serre creëert meer licht en ruimte in uw woning en vergroot het wooncomfort. Bovendien geniet u in alle seizoenen van het buitenleven en geeft het een meerwaarde aan uw woning.

Busscher Serrebouw staat voor kwaliteit en vakmanschap. De duurzame materialen garanderen een lange levensduur en een aanbouw van Busscher betekent dan ook: zorgeloos genieten!

Busscher Serrebouw plaatst serres door heel Nederland en heeft twee vestigingen in Ootmarsum en Baarn. In beide showrooms staan verschillende voorbeelden opgesteld. Hier krijgt u een duidelijk beeld van alle mogelijkheden en materialen.

Wilt u ook binnen genieten van het buitenleven en een transparante overgang van uw woning naar de tuin? Neem dan eens een kijkje bij Busscher Serrebouw in Ootmarsum of Baarn.

OBLY BLOGAZINE / STORIES: Lees in deze blog hoe een serre een ruimte optimaal kan vergroten: https://www.obly.com/blogazine/de-serre-als-verlengstuk-van-je-huis

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Neem contact op met deze professional

 

Captcha Code

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief