#

Uitbreiding woonhuis, Prinsenbeek

Van den Heuvel Architectuur

Uitbreiding woonhuis, Prinsenbeek (4)

Van den Heuvel Architectuur

Architecten

Architectenbureau

Over dit project

In de tuin op het noorden is bij een bestaande woning een uitbreiding gerealiseerd. Deze versterkt de relatie met de tuin en brengt veel natuurlijk licht in de woonruimte. De nieuwe leefruimte is loodrecht op het bestaande woonhuis gepositioneerd. Boven in de nieuwbouw zijn bovenlichten aangebracht, waardoor gedurende de hele dag zon-/daglicht binnen komt over de bestaande bouw heen. ’s Middags en ’s avonds dringt er bovendien zon-/daglicht binnen via hoge glazen raampartijen. Deze nieuwbouw heeft een zeer open karakter naar de tuin.

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Neem contact op met deze professional

 

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief