#

Transformatie vrijstaande gezinswoning

Doreth Eijkens | Interieur Architectuur

Transformatie vrijstaande gezinswoning (17)

Doreth Eijkens | Interieur Architectuur

Interieurarchitecten

Over dit project

Een mooie nieuwe start voor een gezin met 4 kinderen. De wens: een open ruimte met knusse plekken, waar iedereen contact met elkaar kan hebben. De bestaande serre werd getransformeerd tot een grotere, volwaardige aanbouw met een vlakke lichtstraat. Ook werd de keuken opengemaakt, zodat je in verbinding staat met elkaar dankzij de ontstane open ruimtes. Om tussen de living en eetkamer hetzelfde effect te creƫren, maakten we aan de lange zijde een zitplateau, een haard en een wandmeubel. De achtergevel is volledig voorzien van nieuwe ramen met openslaande deuren voor een optimaal contact met de tuin.

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Neem contact op met deze professional

 

Captcha Code

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief