#

Renovatie klassieke duurzame villa

Kraal architecten

Renovatie klassieke duurzame villa (20)

Kraal architecten

Architecten

Samen mooie projecten maken!

Over dit project

Nieuwe indeling Deze klassieke villa uit 1888 is grondig gerenoveerd en verduurzaamd. De verdieping heeft een nieuwe indeling, met ruimte voor vier kinderkamers en een grote badkamer. De ouderslaapkamer heeft een inloopkast en een eigen badkamer. Daarnaast is er plek voor een separaat toilet en een was- en droogruimte. Glazen vloer Door de renovatie ligt de originele dakconstructie weer in het zicht. Omdat de verdieping nu een glazen vloer heeft, zijn de houten balken ook vanaf de begane grond zichtbaar. In het midden van de woning zit een daklicht. Daardoor valt veel licht op de verdieping en in de hal op de begane grond. Interieur Het interieur is een mix van moderne en authentieke elementen. De badkamers hebben een witte basis. De zwarte wastafels en kranen zorgen voor contrast. De maatwerk kasten in de kinderkamers zijn uitgevoerd in een lichte kleur plywood. Samen met de accessoires en de kleuren op de muur zorgen ze voor een Scandinavische sfeer.

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Neem contact op met deze professional

 

Captcha Code

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief