#

Nieuwbouw industriële woning

Van Os Architecten

Van Os Architecten

Architecten

Architect in Breda

Over dit project

De gewenste oppervlakte op de kavel betekende automatisch toepassing van een verdieping op de beganegrond. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich de entree met wc en garderobe, een logeerkmaer met eigen badkamer en een werkplek met berging en techniek. Maar al direct bij binnenkomst kijk je langs en door een gave stalen trap met houten trede richting een grote open ruimte zonder echt al te zien wat daar gebeurt. Achter deze gang zit de grote leefruimte die bestaat uit een grote open leefzone met verschillende niveaus en hoogte. De woonkamer en luxe keuken met kookeiland zitten op gelijk niveau maar zijn visueel gescheiden door een plafond die bij het woongedeelte is weggelaten. Een 6m hoge vide geeft de ruimte hoogte. Door middel van een zichtwerk stalen matzwarte constructie wordt het dak gedragen. Links naast zit woonkamer is de zichtwerk monolitische betonvloer verlaagd middels enkele traptreden. Daar bevindt zich een lange werkplek en uit het zicht een knusse tv-kamer. Het verlaagde plafond van de tv-kamer en studie loopt aan de buyitenzijde door in een luifel bekleed met houten delen. Op de verdieping zitten 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Neem contact op met deze professional

 

Captcha Code

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief