#

Villa Goese Meer

Bedaux de Brouwer Architecten

Villa Goese Meer (9)

Bedaux de Brouwer Architecten

Architecten

Architecten

Over dit project

Het huis bestaat uit een volume van twee bouwlagen dat een dubbel hoge woonkamer, een keuken, en op de verdieping een entresol en twee slaapkamers bevat. In het lage deel bevindt zich, naast de slaapkamers en een atelier ook de entree en de garage. De villa ligt op de grens van een volgebouwd villapark en de weidse leegte van het landschap van Walcheren met grote boerderijen en schuren. De villa is door zijn schaal en positie een verbinding tussen de plas water in de villawijk aan de ene kant en het open landschap aan de andere zijde. Het huis is daarmee niet slechts onderdeel van een luxe uitbreidingswijk, maar speelt een rol in de onbegrensde ruimte van de polder.

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Neem contact op met deze professional

 

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief