#

Zwembad | Wellness | Sauna

Geert van den Oetelaar | Chrissy van Onzenoord

Geert van den Oetelaar | Chrissy van Onzenoord

Architecten

Architect BNA

Over dit project

Geert van den Oetelaar Architect en Chrissy van Onzenoord Interieurarchitect richten zicht beiden op het creëren van de optimale woon-, werk- en verblijfsomgeving. Afhankelijk van het plan en de wens van de opdrachtgever worden projecten afzonderlijk of in samenwerking aangepakt.

 

Het werk van Geert valt te categoriseren binnen het modernisme uit de 30er jaren en de moderne regionale architectuur uit Denemarken, Oostenrijk en Zwitserland. Architectuurstijlen waarbij de oriëntatie en gebruik van pure – vaak streekeigen – materialen er voor zorgen dat de gebouwen zich voegen naar hun omgeving. Kenmerkend voor zijn plannen zijn ruimtes met veel licht en zicht en een balans tussen ruimtelijkheid en intimiteit. Zijn ontwerpen zijn markant, stralen de eigenheid van de gebruikers uit en hebben een tijdloos karakter en een hoge basiskwaliteit.

 

Chrissy creëert met haar frisse blik en een helder ruimtelijk plan binnen ieder ontwerp de ruimte om de persoonlijkheid van de gebruiker tot zijn recht te laten komen. Verrassende, ogenschijnlijk eenvoudige, indelingen worden versterkt door tijdloze, pure materialen en een bijpassend lichtplan. Ontwerpen van vaste elementen als kastenwanden, keukens, badkamers en haardwanden sluiten hier naadloos op aan. Dit alles aangevuld met accenten in bijzondere materialen en een kleurgebruik en inrichting die voor een eigen karakter zorgen.

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief