#

Complete renovatie woning Helmond

Elmi Interieur & Meubelontwerp

Complete renovatie woning Helmond (6)

Elmi Interieur & Meubelontwerp

Interieurontwerpers

Interieurontwerp en meubelontwerp

Over dit project

Elmi Interieur en Meubelontwerp is een professioneel ontwerpbureau gevestigd in Eindhoven. Wij maken ontwerpen in de breedste zin van het woord voor zowel particulieren als bedrijven. Van kleuradvies tot ontwerp van meubelen, keukens tot complete interieurs en verbouwingen. We richten ons op het totaal, het uitdenken van goede oplossingen en de realisatie uitgevoerd door professionele vakmensen die kwaliteit belangrijk vinden. Ontwerpen is echt onze grootste passie, ieder ontwerp is uniek en wordt geheel ontworpen volgens de individuele wensen van de klant.

Er wordt goed gekeken naar de functionaliteit en details van de ruimte, en met de juiste kleuren en materialen vormen we een prettige omgeving om in te wonen of te werken. Het is belangrijk om je ‘thuis’ te voelen en dat geld natuurlijk ook voor een bedrijfs of kantoorruimte. Een prettige werkomgeving zorgt ervoor dat werknemers optimaal functioneren en zorgen ervoor dat uw bedrijfsvisie helemaal aansluit op het interieur.

Naast ontwerpen kunnen we u ook begeleiden in uw bouw en verbouw plannen en u helpen met het maken van de juiste beslissingen die allemaal aan bod komen. Naast projectmanagement kunnen wij u ook begeleiden in aankopen van meubelen en stoffering. Kortom Elmi Interieur en Meubelontwerp adviseert ontwerpt en realiseert voor uw interieur.

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Neem contact op met deze professional

 

Captcha Code

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief