#

Herindeling woonkamer | Stalen deuren

PUURBINNEN

Herindeling woonkamer | Stalen deuren (11)

PUURBINNEN

Interieurontwerpers

Creatieve enthousiaste interieurontwerper voor elke uitdaging

Over dit project

De opdrachtgevers hadden in de 15 jaar dat ze er woonden nog nooit iets aan het huis veranderd. En dat werd tijd na al die jaren. Er zit een bijzondere ronde wand in de woonkamer waar ze eerder last van hadden qua inrichting dan dat het een bijzonder element was. Puurbinnen werd gevraagd om met een oplossing te komen voor de gehele woonkamer. Er waren meerdere opties. Gezamenlijk is voor deze indeling gekozen. De doorgang van de gang naar de hal is verplaatst waardoor de TV nu aan de nieuwe wand kan hangen. Alle deuren zijn vervangen door stalen kozijnen. Prachtig wat een effect. De zithoek is nu ruimer dan ooit, de bestaande ruimte voelt vele malen groter dan voorheen. Vanuit de bank heb je zicht op de speciale kachel maar ook kijk je het extra zithoekje in. Maar ook de eettafel en het zicht op de tuin zijn vanuit de bank zichtbaar. De televisie heeft een centrale plek die nu heel logisch lijkt. De hele sfeer over de benedenverdieping ademt nu modern, strak en bij de tijd uit. Het jaren '90 gevoel is helemaal verdwenen. De shutters aan de voorzijde zijn én praktisch, maar maken de hele voorkamer ontzettend sfeervol. Maar niet alleen van binnen, het huis ziet er vanuit de buitenkant ook veel aangekleder uit. De vloer was kwalitatief prima maar erg oubollig qua uitstraling. Deze is opgeschuurd, opnieuw geverfd, en gerookt en past perfect in het nieuwe plaatje. De salontafel, eetkamertafel en het TV-meubel zijn op maat gemaakt. De laatste met een donker roest decor. De bank en fauteuils zijn nieuw aangeschaft als ook alle verlichting. De klanten houden van kleurrijke meubels, en de blauwe bank en stoeltjes passen dan ook prima in het verder neutrale interieur. En last but not least hangen achter nieuwe in-betweens, zit de prachtige Base-color van Made@Home op de muur, hoge witte plinten en witte shutters in alle ramen voor in de woonkamer. Het huis in niet gewijzigd, maar het voelt groter, modern en compleet nieuw.

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Neem contact op met deze professional

 

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief