#

Residential Amsterdam

Jeroen de Nijs BNI

Residential Amsterdam (6)

Jeroen de Nijs BNI

Interieurarchitecten

Jeroen de Nijs BNI Architect-Interior

Over dit project

De pianoman Boven de pianowinkel in het pand van eind 19e eeuw zijn 2 appartementen. Het bevindt zich aan de gracht in de Amsterdamse binnenstad. De eigenaar van de pianowinkel woont met zijn gezin in een van deze appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen. De zolderverdieping is verdeeld onder de kinderen wiens slaapkamers worden gescheiden door een nieuwe natte ruimte. Ook aan de ouderlijke slaapkamer is een royale nieuwe badkamer gecreƫerd. De tussenverdieping is geheel gestript met behoud van de originele details. Hier is de oorspronkelijke kamer-en-suite op moderne wijze terug gebracht, ten behoeve van de keukenapparatuur. Hierdoor kloppen de verhoudingen van de ruimte weer zoals deze vroeger ooit ontworpen is. Met de keuken aan de grachtzijde en de woonkamer aan de straatzijde. Easy living en comfort door de geslaagde combinatie van historische, ambachtelijke details, natuurlijke materialen en moderne techniek.

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Neem contact op met deze professional

 

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief