#

Villa te Baarn - woonkamer

Studio Inside Out

Villa te Baarn - woonkamer (8)

Studio Inside Out

Interieurarchitecten

Ruimtelijke en esthetische ontwerpen

Over dit project

Een in de 70tiger jaren verbouwde woning is met een uitbreiding aan de achterzijde en een compleet nieuwe indeling een comfortabel gezinshuis geworden met tevens een nieuwe tuin. Ingebouwd flatscreen en gashaarden in zit- en eetdeel verhogen het wooncomfort. Kasten zijn volgens tekening door de meubelmaker gemaakt en geplaatst. In de woonkamer is een staande radiator in de kleur van de wand geschilderd. Aan weerzijde van de tv zijn openslaande deuren naar het terras achter de woning naar de lager gelegen nieuw aangelegde tuin.

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Neem contact op met deze professional

 

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief