#

Villa te Hilversum- begane grond

Studio Inside Out

Villa te Hilversum- begane grond (8)

Studio Inside Out

Interieurarchitecten

Ruimtelijke en esthetische ontwerpen

Over dit project

Voor de nieuwe bewoners met al grotere kinderen maakte ik deze comfortabele indeling voor de begane grond. Tevens is er naast de keuken en aanbouw gemaakt t.b.v. een lounge/tv/spelletjes plek voor de kinderen. Met de sparingen naast de twee gashaarden, in het zitdeel en in het eetdeel en de boekenwand in de doorloop naar de hal is een open structuur gecreƫerd qua indeling. De lichte kleurstelling zorgt voor een warme en gezellige atmosfeer. Het meubel maatwerk is uitgevoerd in licht gebeitst eikenfineer wat mooi aansluit bij de bestaande planken vloer.

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Neem contact op met deze professional

 

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief