WOONTOUR BREDA

OBLY WOONTOUR DOOR BREDA: zaterdag 13 mei

Woontour door Breda zaterdag 13 mei van 10.00 tot 16.00 met afsluitende goed verzorgde borrel bij CANOOF vanaf 15.00 uur

 

Een must voor ieder met (ver)bouw plannen, tuin ideeën en woonliefhebbers die inspiratie willen opdoen.

 

OBLY.com, hét online woonplatform, heeft het initiatief genomen voor een woontour in Breda samen met zeven OBLY professionals. Een dag vol inspiratie en professioneel advies. Van begin tot einde goed verzorgd met een hapje en drankje. Sinds jaar en dag brengt OBLY consumenten en professionals succesvol samen. Onze inspirerende vakmensen staan voor jullie klaar tijdens deze woontour door Breda. Start de dag met een frisse douche aan ideeën tijdens een persoonlijke rondleiding door een inspiratieruimte met regendouches en badkamers. Maak kennis met de meerwaarde van een interieur vormgever. Kijk binnen op een werkplaats voor stalen deuren en kozijnen. Vakmanschap in hartje Breda. Zie de vele mogelijkheden voor vloeren in je gehele huis bij een vloerenspecialist bij wie geen vloer onbekend en ontdek de mooiste soorten kunstgras bij een tuinontwerper. Sluit deze woontour af met een borrel tussen design klassiekers van vermaarde ontwerpers. Dat is de inspirerende OBLY woontour op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 16.00!  De gehele dag staan deze vakmensen voor jou klaar en kun je gratis deelnemen.

 

Wat is er allemaal te doen tijdens de OBLY woontour op zaterdag 13 mei ?

DEELNEMERS

 

Hieronder vind je een map met alle locaties

MAP

Op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 16.00 vind de eerste OBLY woontour plaats in Breda. Een verrassende woontour voor iedereen met (ver)bouwplannen. Maar liefst zeven OBLY professionals in Breda staan deze dag klaar om jou persoonlijk te ontvangen op hun locatie.

 

Gratis advies en inspiratie voor ultiem woongenot in huis en tuin. Uiteraard met bijpassende hapjes en drankjes op de locaties en een afsluitende goed verzorgde borrel bij CANOOF vanaf 15.00 uur.

MELD JE AAN VOOR HET EVENT

 

Meld je aan voor het OBLY Woontour event.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Gefeliciteerd met uw aanmelding.

<

OBLY

Woontour

© 2019 Copyright OBLY

Jolanda Knook Interieur Vormgeving

www.jolandaknook.nl

Heb je plannen om te gaan (ver)bouwen en zoek je iemand die meedenkt over de indelingen in huis, gebruik van de juiste materialen en de vormgeving van je ruimtes? Spreek dan Jolanda Knook van Jolanda Knook Interieur Vormgeving. Zij zal deze dag aanwezig zijn bij Het Badhuys en maakt graag tijd voor je vrij om te bespreken wat ze voor je kan betekenen in het totaalproces van (ver)bouw. In vele projecten is ze betrokken vanuit de beginfase wat resulteert in unieke oplossingen en optimale samenwerking tussen architecten en aannemers.

Badhuys Sanitair Breda.

www.hetbadhuys.nl

Laat je deze dag onderdompelen in een luxe bad aan inspiratie bij Badhuys Sanitair Breda met een persoonlijke rondleiding van een Bredase hofmeester in badkamers: Martijn van Mosel. Goed verzorgd met een drankje en hapje neemt hij je mee in de wereld van maatwerk, design en beleving. Badhuys is dé specialist met liefde voor het vak en laat je gegarandeerd naar buiten gaan met een hoofd vol frisse ideeën!

MoreFloors

www.morefloors.nl

De naam MoreFloors zegt het al. Meer vloeren! Zij kunnen een totaalplaatje bieden voor je hele huis. Vloerspecialist op het gebied van alle denkbare vloeren.  Zomaar een greep uit de vele mogelijkheden: gietvloer, bamboe, PVC, grind, parket of beton. Binnen of juist buiten als terras. De kracht van MoreFloors ligt in het meedenken in je totale vloerenplanning met maximale kwaliteit. Niet voor niets werken zij inmiddels door heel Nederland.

Kamsteeg Tuinen

www.kamsteegtuinen.nl

Door naar het buitenleven bij Kamsteeg Tuinen. Tijdens de woontour worden hier de beste soorten kunstgras gepresenteerd met persoonlijk advies door Sander Kamsteeg.  Samen met zijn team van vakmensen creërt hij tuinen die elk seizoen een goed gevoel geven. Zorg en vakmanschap van een kleine stadstuin tot grote zwemvijver.

CANOOF staat voor Classics Are Never Out Of Fashion; zo verkoopt Canoof zowel design klassiekers als potentiële design klassiekers! In Breda heeft Canoof een showroom van meer dan 1.500m2 aan high-end design meubelen welke direct uit voorraad leverbaar zijn.

Een bijkomend voordeel is dat Canoof een aantal outlet partners heeft waardoor alle beurs- en showroommodellen bij hen terecht komen. Hierdoor kunnen deze producten met kortingen tot wel 70% worden aangeboden.

Partners van Canoof zijn: Moooi, Lensvelt, Spectrum, Rietveld Originals, Vroonland, Weltevree, Piet Hein Eek, Baas, Cassina, Knoll, en nog veel meer.

Bekijk een voorproefje van het aanbod online: www.canoof.com

Midden in deze inspirerende mix van deze high-end design meubelen welke leverbaar zijn met mooie kortingen sluiten we de Obly Woontour af met een goed verzorgde borrel vanaf 15h.

Robert Staal

www.robertstaal.com

Robert Staal. Treed binnen in de verrassende werkplaats van Robert de Vries en zie de magie van metaal. Stalen deuren, kozijnen en op maat gemaakte onderstellen voor tafels en stoelen zien hier het levenslicht. Robert en zijn team weten raad met het beste smeden. Een verborgen staaltje vakmanschap in de wijk Zandberg. Robert opent speciaal zijn deuren van de werkplaats voor de OBLY Woontour.