Ozonwater: Een Nieuw Tijdperk in Reiniging en Desinfectie

Ozonwater: Een Nieuw Tijdperk in Reiniging en Desinfectie

In de wereld van reiniging en desinfectie heeft ozonwater zich gevestigd als een innovatieve oplossing die alle verwachtingen overstijgt. Het vermogen om grondig schoon te maken en te desinfecteren zonder agressieve chemicaliën maakt het niet alleen effectief, maar bevordert ook een gezondere en veiligere omgeving.

Milieuvriendelijkheid

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van ozonwater is de natuurlijke oorsprong, wat bijdraagt aan duurzaamheid door chemicaliën en afval te verminderen. Dit resulteert niet alleen in een schonere omgeving maar draagt ook bij aan het behoud van een groenere planeet. Zo produceert de ACQUA 3 0% CO2 uitstoot en 0% stikstofuitstoot 

Consens us

Efficiëntie en Kosteneffectiviteit

Ozonwater blinkt uit in efficiëntie bij het elimineren van bacteriën, virussen en schimmels. Deze tijdbesparende oplossing elimineert niet alleen de noodzaak van dure schoonmaakmiddelen, maar maakt ook het gebruik van meerdere reinigingsproducten overbodig. Wat de kosten aanzienlijk verlaagt. Het resultaat is niet alleen een geoptimaliseerd schoonmaakproces, maar ook een budgetvriendelijke benadering die bedrijven helpt efficiënter te opereren. Dit gebeurd natuurlijk allemaal 100% chemicaliën vrij

Consens us

Toepasbaarheid in Diverse Sectoren

De veelzijdigheid van ozonwater komt tot uiting in verschillende sectoren, waaronder horeca, gezondheidszorg, voedselverwerking en landbouw. Bovendien laat het geen schadelijke reststoffen achter, wat niet alleen de reinigingservaring verbetert maar ook bijdraagt aan een veiligere werkomgeving. De adaptieve aard van ozonwater maakt het een waardevol instrument in uiteenlopende industrieën, waardoor het een integraal onderdeel wordt van hygiëneprotocollen wereldwijd.

Consens us

ACQUA3: Innovatie in Handbereik

In dit spectrum van vooruitgang vertegenwoordigt ACQUA3 een geavanceerd reinigingsinstrument dat innovatie en duurzaamheid naadloos integreert. Met zijn geavanceerde technologie, gebruik van nanobubbels en duurzaamheidsoverwegingen vertegenwoordigt ACQUA3 de toekomst van schoonmaken. Door over te stappen op ACQUA3 maakt u niet alleen een bewuste keuze voor een schonere planeet, maar ervaart u ook de optimalisatie van reinigingsprocessen op een duurzame  manier. Ontdek alle details op onze website en maak deel uit van deze innovatie. Door te kiezen voor ACQUA3 investeert u niet alleen in het heden maar ook in een toekomst waarin duurzame reinigingspraktijken de norm zijn.

CONSENS - US

Met een rijke geschiedenis van 25 jaar in waterontharders en waterbehandeling staat Consens-us B.V. bekend als een pionier en marktleider in de Nederlandse waterbehandelingsindustrie. Als erkende importeur voor de Nederlandse markt van hoogwaardige Amerikaanse waterontharders, hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van de beste waterbehandeling oplossingen aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze kernactiviteit omvat het zijn van de hoofdleverancier van Waterboss-producten, een prominente naam in de wereld van waterontharders. Door onze lange exclusieve samenwerking met Hague Quality Water – onze Amerikaanse fabriek met meer dan zes decennia aan expertise – garanderen wij producten van topkwaliteit die voldoen aan de strenge eisen van de hedendaagse markt. 

Met een standaardgarantie van 5 jaar op het product gaat Consens US nog een stap verder om klanttevredenheid te waarborgen. Indien klanten ervoor kiezen om jaarlijks hun waterontharder door het bedrijf te laten controleren, wordt deze garantie zelfs verlengd tot 10 jaar. Dit illustreert het streven van Consens US naar duurzaamheid en klantgerichtheid in de levering van hoogwaardige waterontharders.