#

Renovatie benedenverdieping ruime woning

Doreth Eijkens | Interieur Architectuur

Renovatie benedenverdieping ruime woning (21)

Doreth Eijkens | Interieur Architectuur

Interieurarchitecten

Over dit project

Na 24 jaar en het uitvliegen van hun 4 kinderen vonden de bewoners het tijd voor een ingrijpende renovatie. Er werd gekozen voor een nieuwe indeling waarbij de keuken werd verplaatst zodat er vanaf alle zijden zicht op de tuin ontstaat. Daarnaast werd op de kop van het werkeiland een op maat gemaakte gashaard geplaatst. Op deze manier ontstaat een transparante afscheiding tussen keuken en eetkamer. De extra ruimte aansluitend aan de living is bibliotheek / werkkamer geworden met opmaat gemaakte stalen schuifdeuren. De bestaande open haard is vereenvoudigd en samengevoegd met 2 zwevende kasten. uitvoering: HAWEE bouw, StudioHout, Fotografie Studio 1974

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Neem contact op met deze professional

 

Schrijf je nu in voor onze

Nieuwsbrief