All-weather van Hartman


All-weather van Hartman

De Hartman all-weather collectie is ontwikkeld met het oog op gemak en luxe. De meubels en kussens binnen deze collectie zijn zeer bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden, zoals regenbuien en een lange periode aan zon. Super praktisch, want ze kunnen hierdoor dus het hele jaar buiten blijven staan!

De speciale Sunbrella ® stof heeft een ademende functie, waardoor er geen condens door warmte of vocht kan ontstaan. Ook na een lange periode van intensief gebruik blijft deze stof soepel en voelt het comfortabel aan. Hartman heeft een all-weather collectie gecreëerd bestaande uit verschillende productsoorten en het is zeker de moeite waard om hier wat meer over te weten te komen.

Aluminium loungesets met all-weather kussens

Binnen de collectie vallen verschillende aluminium loungesets met all-weather kussens. Dit wil zeggen dat het frame vervaardigd is uit gepoedercoat aluminium, waardoor er een sterke basis staat. Hier bovenop zijn een of meerdere comfortabele Quick-Dry-Foam kussens bevestigd (deze kussens zijn dus bekleed met de bovengenoemde Sunbrella® stof). Water en andere vloeibare middelen lopen door dit speciale Quick-Dry-Foam heen, waardoor er geen schimmelvorming zal ontstaan. 

All Weather Hartman
All Weather Hartman
All Weather Hartman
All weather Hartman
All Weather Hartman

Dion Loungeset  

Een prachtig voorbeeld van een aluminium loungeset met all-weather kussens is de Dion Corner Set. Deze strak belijnde loungeset is een hoekbank die zich goed leent voor bijvoorbeeld een moderne tuin of overkapping. Verkrijgbaar in lichtgrijs (Marble) en antraciet zwart. De loungeset kan stijlvol gecombineerd worden met de gelijknamige witte en zwarte tafels met blad van keramiek.  

Lucas Corner  Loungeset 

De Lucas Corner is een ander uitstekend voorbeeld van een aluminium loungeset met all-weather kussens. De losse kussens in de rug zorgen voor een speels effect en maken het extra comfortabel. Deze set blendt ook prachtig in verschillende tuinstijlen. Zoals je op de foto’s ziet, kun je ook een Ibiza stijl creëren door bijvoorbeeld te kiezen voor beige kussens en details van rotan.

All Weather Hartman

All-weather ligbed aluminium frame

Een ander populair item binnen de collectie is het all-weather ligbed Emma! Net als de loungesets heeft het all-weather ligbed een aluminium frame, een kussen van Quick-Dry-Foam en is het bekleed met de Sunbrella® stof. 

Emma is in 2021 geïntroduceerd in de Hartman collectie en vanaf dat moment zien we deze opvallend vaak voorbij komen in de Nederlandse tuinen. Inmiddels is het ligbed verkrijgbaar in de kleuren Marble Grey, French Green en Light Blue. De tijdloze kleuren, het comfort en de hoge kwaliteit van dit unieke all-weather ligbed maken dat je jarenlang kunt genieten van de Emma.

All Weather Hartman
All Weather Hartman
All Weather Hartman

All-weather tuinkussens en hockers

Uiteraard kan er ook gekozen worden voor kussens die bestand zijn tegen uiteenlopende weersomstandigheden. Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. Het Samson Side Cushion is de vierkante variant van het all-weather tuinkussen en het Samson Loin Cushion heeft op zijn beurt de afmetingen van een lendekussen. Doordat het kussen langwerpig is, kan het optimale ondersteuning bieden aan de onderrug!

Ook bevinden zich hockers binnen de all-weather collectie van Hartman. Deze hockers kunnen worden gebruikt als bijzettafel, voetenbankje of gewoon als accessoire! Kies voor de ronde Trapezium variant of voor de rechthoekige Alex variant. Zowel de all-weather tuinkussens als hockers zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. 

Meer weten? Ontdek hier alle producten uit de collectie van Hartman