BBQUBE op IbizaMaak kennis met de charme van een Nederlandse buitenkeuken op het altijd zonnige Ibiza. Het brengt een stukje Nederlandse kwaliteit naar de ontspannen sfeer van Ibiza. Lange avonden BBQ’en tot zonsondergang met vrienden en familie, tot in de ochtend rustig een ontbijtje klaarmaken. Deze veelzijdige buitenkeuken is gemaakt om al jouw wensen te vervullen.

BBQUBE

BBQUBE is gevestigd in het bruisende Rotterdam. Met niet alleen een bruisende productiefaciliteit, maar ook een prachtige showroom waar liefhebbers de buitenkeukens kunnen bewonderen. In juni 2023 zijn ze een samenwerking aangegaan met BBQ Buitenkeuken Totaal in Loosdrecht. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen we aankondigen dat BBQUBE nu ook een exclusief verkooppunt op het zonnige Ibiza heeft! 

BBQUBE

BBQUBE op Ibiza

Vanaf 2024 is de luxe buitenkeuken van BBQUBE exclusief verkrijgbaar bij Casa Bedouin interiors. Een paradijs voor liefhebbers van unieke, met de hand gemaakte meubels en decoratie. Van items gemaakt in Marokko tot Colombia, Spanje, Peru en nu dus ook Nederland! Allemaal in dezelfde tijdloze en bewuste stijl. Gelegen op het betoverende Ibiza, biedt Casa Bedouin een indrukwekkende collectie items die direct een sfeer van vakantie toevoegen aan je huis en tuin.

Casa Bedouin is opgericht door de gepassioneerde binnenhuisarchitect en stylist Peter Fieret. Deze showroom heeft een uitgebreide collectie van handgemaakte items met een boeiend verhaal.

BBQUBE

DE BUITENKEUKEN

Deze buitenkeuken, ontworpen door BBQUBE, is een modulair systeem bestaande uit diverse Qubes. Met elke Qube in verschillende afmetingen, kun je jouw buitenruimte personaliseren en uniek maken door ze te combineren en te voorzien van een prachtig keramisch werkblad. Een buitenkeuken als deze is niet alleen ontzettend handig maar ook echt een aandachtstrekker. De lichte kleur van de keuken, gecombineerd met de stralende warmte van de Ibiza-zon, is een uitzicht dat altijd blijft verrassen en inspireren!

BBQUBE

IBIZA-STIJL

Voor Ibiza heeft BBQUBE de buitenkeuken geleverd in een lichte RAL-kleur met een keramisch werkblad van de Spaanse fabrikant Inalco Ceramica. Deze combinatie van tijdloze looks en hoogwaardige materialen maakt de buitenkeuken niet alleen functioneel maar ook een eye-catcher die perfect past bij de laid-back leefstijl van Ibiza.

BBQUBE

CONCLUSIE

BBQUBE brengt niet alleen innovatie naar Nederland, maar nu ook naar Ibiza met een exclusief verkooppunt bij Casa Bedouin Interiors. Ontdek de mogelijkheden van hun buitenkeuken, ontworpen om je tuin te transformeren tot een plek van stijl van functionaliteit. Klik hier voor het volledige project