Brede serre aanbouw

PROJECT WE LOVE🖤 

12 METER BREDE SERRE AANBOUW MET SCHUIFPUIEN! Wat een mooi eindresultaat. Voor een hobby heb je meer plek nodig, je wil je woonkamer doortrekken naar het terras, krijgt een gezinsuitbreiding of gewoon een nieuwe ruimte met veel daglicht creëren. Redenen genoeg om je bestaande woonsituatie te veranderen. Glazen schuifpuien in een serre aanbouw bieden je de flexibiliteit die je nodig hebt. Met een geïsoleerde serre aanbouw kun je een bestaande woonkamer energie-efficiënt uitbreiden. 

Serre aanbouw minimalistische puien
Serre aanbouw minimalistische puien

Serre aanbouw

De serre aanbouw is bijna 3 meter hoog en 12 meter breed. De schuifpuien zijn voorzien van HR++ veiligheids isolatieglas. Wat de minimalistische schuifpuien zo speciaal maken, zijn de aanzicht breedtes. Want slechts 75 mm kozijn kader is zichtbaar, dit is volledig afdekbaar. Kijk daarnaast eens naar de schuivende puien. Hiervan is maar 34 mm profiel zichtbaar. Zo minimalistisch zijn de schuifpuien van Busscher Serrebouw. 

Serre aanbouw minimalistiche puien
Serre aanbouw minimalistische puien
Serre aanbouw minimalistiche puien

De bewoners zaten al een tijd lang met een grote verbouwing in hun achterhoofd. Hierbij moest ook de keuken meegenomen worden. Eenmaal aan tafel bij Busscher Serrebouw viel alles op zijn plek. De gehele achterkant van de woning zou beschut worden met minimalistische schuifpuien. Hierdoor zou een groot gedeelte van de begane grond natuurlijk verlicht worden en kreeg het idee van de nieuwe keuken ook vorm, deze grenst namelijk aan de serre aanbouw

Serre aanbouw minimalistiche puien
Serre aanbouw minimalistiche puien

Het ontwerp van de serre aanbouw werd goedgekeurd en de voorbereidingen voor de serre aanbouw werden in gang gezet. De werkvoorbereiders bestelden de benodigde materialen waarna de monteurs hun slag konden slaan. Met een glaskraan werden de zwaarwegende puien over de woning richting de achtertuin getransporteerd. Waarna de monteurs deze konden plaatsen. Toen ook de keuken werd gemonteerd en de serre werd opgeleverd keken we onze ogen uit. Wat een serre aanbouw!

Serre aanbouw minimalistiche puien
Serre aanbouw minimalistiche puien

De schuifpuien van Busscher Serrebouw bieden in constructief en stilistisch opzicht alle mogelijkheden waar je woning om vraagt, net zoals bij deze serre aanbouw. Smalle kozijnen en profielen ondersteunen de maximale transparantie van de elementen. Het glasaandeel van 98% levert een symmetrisch en minimalistisch design op. De glaselementen zijn eenvoudig te bedienen. Roestvrijstalen loopwagens en rails waarborgen dat het systeem soepel glijdt. Bovendien zijn de schuifpuien getest en gecertificeerd volgens de strengste veiligheidsnormen. Aansluiting op alarminstallaties, sluitbewaking, meldsystemen als glasbreuksensoren of voor positiebewaking zijn mogelijk. 

Serre aanbouw minimalistiche puien
Serre aanbouw minimalistiche puien


Geïnteresseerd geraakt? Op het profiel van Busscher serrebouw kan je direct in contact treden en vraag je gemakkelijk een offerte aan of maak een afspraak in één van de showrooms. 

Meer inspiratie? Op de website vind je een brochure vol trends op het gebied van wonen in licht. Lees over de ervaring van bewoners in een serre aanbouw, de realisatie en de mogelijkheden van Busscher Serrebouw