Van van Ee

Jumbo Leefcomfort uit Barneveld gaat als Van van Ee door in Ede

(met het creëren en ontwikkelen van design terrasoverkappingen)

 

EDE - Van van Ee ontwerpt, ontwikkelt en monteert luxe terrasoverkappingen waarbij zij zich primair richten op consumenten in het hoger segment. Afgelopen jaar werd er met de ontwikkeling van een nieuw kantoor met designstudio, werkplaats en showroom hard aan de weg (de A12 bij Ede om precies te zijn) getimmerd. Dit nieuwe bedrijfspand is begin 2020 in gebruik genomen. Een verhuizing die parallel een nieuwe merknaam, identiteit en uitstraling met zich meebracht, welke gezamenlijk naar eigen zeggen “beter aansluit bij de missie om mensen in optimaal comfort van het buitenleven te helpen genieten”.    

Vijfendertig jaar lang opereerde het familiebedrijf vanuit Barneveld op de markt van zonweringen en rolluiken. Met de slogan ‘Zo sterk als een olifant’, duidend op de kwaliteit van de producten, werd hier met de ontwikkeling en verkoop van terrasoverkappingen de corebusiness van vandaag de dag aan toegevoegd. Nadat Gerard ‘de zoon van’ Gerrit van Ee (oprichter van het familiebedrijf in 1984 en nog altijd actief in de zaak) in 2000 in het bedrijf stapte, werd hij achter de schermen al snel de drijvende kracht achter de ontwikkeling van een serie eigen design overkappingen. Inmiddels is hij als hét gezicht Van van Ee meer op de voorgrond getreden en heeft hij een heldere visie op zowel de branche als op de koers die het bedrijf moet volgen om een designmerk te worden. Een transitie die ruim drie jaar geleden begon met het zoeken naar een nieuwe, meer onderscheidende bedrijfsnaam en logo.   

Doordat Van van Ee (toen nog Jumbo) in de afgelopen jaren meer en meer het hoger segment is gaan bedienen klopte de associatie met de landelijk bekende supermarktketen niet langer. Na wat omzwervingen kwam het familiebedrijf uit bij de eigen familienaam. Met de toevoeging van een extra ‘Van’ werd het onderscheidende element gevonden dat van de familienaam een merknaam maakt: Van van Ee. Het familiaire gevoel komt ook terug in de productnamen van de terrasoverkappingen, waar er gekozen is voor menselijke voornamen zoals Joan (houten), Luc (aluminium), Vince (lamellen) en Alysa. Laatstgenoemde is het nieuwste lid van de familie terrasoverkappingen. Een elegant model dat gekenmerkt wordt door een design dat voor 90% uit glas bestaat, waarvoor zij de German Design Award 2020 in de wacht sleepte(n).    

Met de naamswijziging en de verhuizing van het te krap geworden, klassieke kantoor in Barneveld naar het ruim opgezette, moderne pand op een zichtlocatie langs de A12 in/bij Ede is Van van Ee klaar voor de toekomst. Alle terrasoverkappingen zijn op afspraak te bewonderen op de eerste verdieping, waar de in-house ‘Van van Eexperience’, zoals ze de showroom noemen, zich bevindt. 

Van van Ee
Van van Ee
Van van Ee
Van van Ee

OBLY professional Van van Ee is dé specialist in het creëren en ontwikkelen van design terrasoverkappingen. Op hun website en op hun OBLY profiel kan je veel projecten vinden. Ook laten we je hieronder een aantal van de mooiste projecten zien.

Stalen overkapping Vigo

Een unieke volledig stalen tuinkamer met flexibele glaswanden, zonwering én verlichting. In combinatie met dit onbetaalbare uitzicht is het met recht een hoogstandje in buitenleven.

Van van Ee
Van van Ee
Van van Ee

Custom made tuinkamer

Door een uniek en modern design met karakteristieke elementen als de houten constructie en de RVS details is een tuinkamer gerealiseerd.

Van van Ee
Van van Ee
Van van Ee
Van van Ee

Lamellen overkapping Vince

Door een optimale samenwerking tussen de aannemer en Van van Ee is er een eindresultaat ontstaan om trots op te zijn. Een eindresultaat waar design én comfort perfect samengaan.

Van van Ee
Van van Ee
Van van Ee

Wil je meer zien van Van van Ee? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten. 

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.