Haard in wandmeubel

Bij Match Vuur en interieur staat de wens van de klant voorop. Indien mogelijk worden al deze wensen dan ook meegenomen in het ontwerp. Bij dit project stonden een unieke en chique uitstraling centraal. Hierdoor is een prachtig eindresultaat ontstaan wat goed aansluit op de look en feel van het interieur.

Haard in wandmeubel
Haard in wandmeubel

Naast de uitstraling van de wandhaard was functionaliteit ook erg belangrijk. Bijna de gehele wand bestaat dan ook uit opbergruimte. Bij totaalontwerpen zoals dit project heeft de klant de mogelijkheid zelf te bepalen hoeveel kastruimte er moet komen. De klant heeft hier meegewerkt aan het ontwerp waaronder de vlakverdeling van de wand. Hierdoor is een speelse combinatie ontstaan tussen horizontale en verticale panelen. Door deze vlakverdeling vallen de verschillende houtstructuren van de panelen extra op.


Haard in wandmeubel
Haard in wandmeubel

Buiten kastruimte en een haard is ook beeld en geluid verwerkt in de wand. De tv. met soundbar, speakers en de nodige apparatuur, zijn allemaal weggewerkt wat zorgt voor een super strakke look. Match en Vuur en interieur maakt graag vergelijkbare wanden waar verschillende elementen in samen komen. Zowel functionaliteiten zoals technische apparaten, als sfeer d.m.v. een haard.

Haard in wandmeubel

Om voor een uniek resultaat te zorgen wilde de klant graag een nis. Een unieke gouden nis verwerkt in de wand is hieruit voorgekomen. O.a. door het spotje zorgt deze nis voor een opvallende eyecatcher.

Haard in wandmeubel

De gashaard is aangesloten op een gas gesloten systeem. Dit systeem zorgt voor een zuinige gashaard met hoog rendement. Het is bij deze haard erg gemakkelijk om in het voor of na seizoen bij te verwarmen zonder de centrale verwarming aan te zetten. De gashaard is 1,60m breed. Het marmer onder de haard is specifiek uitgekozen voor deze wand. Een uniek stukje steen.

Haard in wandmeubel
Haard in wandmeubel
Haard in wandmeubel
Haard in wandmeubel

Benieuwd geworden naar andere projecten van deze OBLY professional? Klik hier voor meer projecten van deze professional en laat je inspireren!