wellness tuinhuis

De Goede Bouw Bouwbedrijf  Op het eerste gezicht lijkt dit mooie tuinhuis alleen een mooi tuinhuis. Maar niets is minder waar! Van binnen bevindt zich een volledige relax ruimte, met onder andere een volledige badkamer, berging en sauna. Zelfs het internet ontbreekt niet in dit bijzonder luxe tuinhuis. 

Bouwbedrijf De Goede Bouw heeft dit topkwaliteit tuinhuis mogen verwezenlijken. Zij zijn echte specialisten in renoveren, onderhoud en nieuwbouw van woningen en / of bedrijfspanden met af en toe een bijzondere special zoals dit Wellness huisje.  Al sinds 1999 zijn zij de vakmensen die in Breda hun specialiteit in het bouwkundige werk uitvoeren. Een top team van vaste medewerkers en onderaannemers die stuk voor stuk enthousiast werken aan een diversiteit van projecten. Vanaf dag een ondersteunt het team van De Goede Bouw de opdrachtgevers samen met behulp van vaste partners in het bouwtraject tot op de laatste dag van oplevering. Tot in detail wordt ieder project volledig naar de wens van de klant opgeleverd.

wellness tuinhuisje
wellness tuinhuisje

Dit tuinhuis is volledig geïsoleerd, en is voorzien van alle denkbare luxe. De buitenzijde is afgewerkt met donker metselwerk en daarboven bekleed met horizontale onbehandelde Douglas planken. Het leistenen dak is aan de binnenzijde uitgetimmerd met kraaldelen en de gehele kap constructie is in het zicht gehouden. 

Dit is geen praktisch tuinhuis waar je de grasmaaier neerzet, maar deze variant op een tuinhuis is een totale verrassing binnen. Een ware luxe aan leefruimte waar de bewoners totaal kunnen relaxen. Voorzien van diverse op maat gemaakte delen zoals een grote berging, een eigen CV ketel, een grote badkamer inclusief een douche en toilet en een bijzondere kiezelvloer. Wat dit tuinhuis nog bijzonderder maakt is de sauna die erin is gebouwd, dit maakt het geheel tot een heerlijke ontspanningsruimte. Naast het tuinhuis is buiten een modern uitziende buitendouche geplaatst om af te koelen. Het witte maar warme romantische interieur past perfect bij de intentie van het tuinhuis.

wellness tuinhuisje
wellness tuinhuisje
wellness tuinhuisje
wellness tuinhuisje
wellness tuinhuisje
wellness tuinhuisje
wellness tuinhuisje
wellness tuinhuisje
wellness tuinhuisje
wellness tuinhuisje
wellness tuinhuisje
wellness tuinhuisje

Fotografie: René Schotanus fotografie 

Wil je meer zien van de goede bouw? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten.

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.