Luxe serreaanbouw met een klassieke teint

In een karakteristiek dorp langs de Vecht realiseerde Busscher Serrebouw deze unieke serre aanbouw. Het was de wens van de klant om meer buiten te leven. Om comfortabel te genieten van de tuin, een sfeervol gezelschap en het gave uitzicht. Met een groot terras, lekkere lounge en speeltoestellen voor de kinderen was de basis voor een comfortabel buitenleven gelegd. De combinatie van strak serredesign en een luxe klassieke inrichting maken deze serre de ultieme plek om van het buitenleven te genieten. Karakteristiek aan deze serre zijn de flexibele glaswanden. Opgevouwen zorgen de glaswanden voor ruimte. Dicht zorgen ze voor warm woongenot bij wind of regen. 

luxe serre aanbouw klassieke teintluxe serre aanbouw klassieke teint
Serreaanbouw klassieke tint

Het resultaat mag er zijn. De serre met een achtdelige vouwwand vond zijn weg naar de gemeente Apeldoorn. Een serre met een doorlopende lichtstraat en een geïntegreerde open haard. De vouwwand is in één handomdraai verschuifbaar naar links én rechts, waardoor een loopdeur in het midden van de serre ontstaat. Dit systeem neemt minimale ruimte in beslag. Deze manier waarborgt het ruimtelijke effect van de tuin. Om de warmte van de zon op een comfortabele manier te gebruiken is er gebruik gemaakt van zon- en warmtewerend triple glas in de lichtstraat. Dit lessenaarsdak loopt door in vaste puien, welke direct aan de woning zijn geplaatst. 


luxe serreaanbouw klassieke teint
luxe serreaanbouw klassieke teint

Veel glas, veel daglicht

Het serredak in de vorm van een lessenaar, is verdeeld in drie vlakken. Deze is bijna 8 meter breed en voorzien van TRIPLE veiligheidsisolatieglas. Tegenwoordig plaatst Busscher Serrebouw alleen nog maar TRIPLE dakglas in thermisch onderbroken en geïsoleerde aluminium profielen, dit betekent dat er een isolator wordt geplaatst tussen de aluminiumpanelen. Dit verhoogt de isolatiewaarde, hierdoor gaat er minder warmte verloren. De serres van Busscher Serrebouw voldoen daarom aan de eisen van de nieuwste Energie Prestatie Norm. De geplaatste vouwwand is 2,7 meter hoog en bestaat uit vier deuren die naar links en buiten vouwen en vier deuren die naar rechts en buiten vouwen (van binnenuit gezien). In deze 7,5 meter brede wand is HR++ veiligheidsisolatieglas geplaatst. Dit is isolerend dubbelglas, bestaande uit twee platen glas die door een zogenaamde afstandhouder aan de rand van het glas uit elkaar worden gehouden.

luxe serre aanbouw klassieke teint
luxe serreaanbouw klassieke teint

Over Busscher Serrebouw

Busscher Serrebouw is uw partner in bouwen met glas, zij plaatsen geïsoleerde: serres, orangerieën,  minimalistische (schuif)puien en vouwwanden. Een serre creëert meer licht en ruimte in jouw woning en vergroot het wooncomfort. Bovendien geniet je alle seizoenen van het buitenleven en geeft het een meerwaarde aan je woning. De duurzame materialen die worden gebruikt door Busscher Serrebouw garanderen een lange levensduur en een aanbouw betekent dan ook zorgeloos genieten! 

Busscher Serrebouw plaatst serres door heel Nederland en heeft een vestiging in Ootmarsum en Baarn. In beide showrooms staan verschillende modellen opgesteld. Hier krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden en materialen. Wil je binnenkort ook gaan genieten van het buitenleven? Busscher Serrebouw realiseert graag jouw serredroom.