Serreaanbouw aan een karakteristieke villa

Aan de rand van de Veluwe midden in een nieuwbouwwijk staat deze nieuwgebouwde serre. We worden door groen omringd als we de dit prachtige huis in Apeldoorn betreden. Dat hier van het buitenleven genoten wordt moge duidelijk zijn. In elk hoekje van de tuin is er de mogelijkheid om te genieten. Van een knusse lounge langs een kabbelend beekje tot aan de oeroude beukeboom. De eyecatcher is de aluminium serre die tegen het huis aan is gebouwd. 

De bewoners van deze sfeervolle in stijl opgetrokken villa zochten naar een plek waar binnen en buiten samenkomt. Een plek om van buiten te genieten, maar dan met het comfort vanbinnen. De warme tinten, zoals hout, zorgen voor het gevoel van gezelligheid en levendigheid. Koele tinten daar tegenover zorgen voor het gevoel van rust. Door beide tinten te combineren ontstaat er een goede balans.

Serreaanbouw karakteristieke villaSerreaanbouw karakteristieke villa
Serreaanbouw karakteristiek

Voor iedereen die meer wil dan een schuifraam

De CERO schuifpuien van Busscher Serrebouw bieden in constructief en stilistisch opzicht alle mogelijkheden waar uw woning om vraagt, net zoals bij deze serre aan de Vecht. Smalle kozijnen en profielen ondersteunen de maximale transparantie van de elementen. Het glas aandeel van 98% levert een symmetrisch en minimalistisch design op. De glaselementen zijn eenvoudig te bedienen. Roestvrijstalen loopwagens en rails waarborgen dat het systeem soepel glijdt. Bovendien is CERO getest en gecertificeerd volgens de strengste veiligheidsnormen. Aansluiting op alarminstallaties, sluitbewaking, meldsystemen als glasbreuksensoren of voor positiebewaking zijn mogelijk.


Serreaanbouw karakteristiek
Serreaanbouw karakteristiek

Tot in de details

Deze tijdloze aluminium serre met glazen schuifpuien zorgen voor een transparant geheel. De minimalistische puien behouden het daglicht in de serre en de geplaatste lichtstraat zorgt voor een geheel lichtere woning. Deze excentrieke aanbouw bevat 2-sporige schuifpuien en kan door middel van automatische bediening een open hoek creëren. Wanneer de puien aan de voor- en zijkant van de aanbouw naar de buitenzijde worden gedreven, ontstaat deze opengeschoven hoek. De voorzijde van de aanbouw is 3,8 meter breed en de zijkant van de aanbouw 4,4 meter. 

Serreaanbouw karakteristieke villa

In tegenstelling tot een traditionele aanbouw met een plat dak, creëert een aanbouw met een lichtstraat een geweldig ruimtelijk effect. Het maakt bijvoorbeeld een eetkamer, woonkeuken of zithoek een heerlijke lichte en comfortabele ruimte. De constructie bestaat uit een gedeelte plat dak met daarin een lichtstraat en is uitgevoerd in aluminium. Het serredak is 3,3 meter breed, 1,2 meter diep en heeft een helling van 5 graden. Busscher Serrebouw monteert haar lichtstraten altijd met een lichte helling, zodat het regenwater afgevoerd kan worden. Het dak is voorzien van warmte- en zonwerend triple-glas. 

Serreaanbouw karakteristieke villa
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0433/3794/1157/files/Serreaanbouw_aan_een_karakteristieke_villa_13.jpg?v=1654158134

Over Busscher Serrebouw

Busscher Serrebouw is uw partner in bouwen met glas, zij plaatsen geïsoleerde: serres, orangerieën, minimalistische (schuif)puien en vouwwanden. Een serre creëert meer licht en ruimte in jouw woning en vergroot het wooncomfort. Bovendien geniet je alle seizoenen van het buitenleven en geeft het een meerwaarde aan je woning. De duurzame materialen die worden gebruikt door Busscher Serrebouw garanderen een lange levensduur en een aanbouw betekent dan ook zorgeloos genieten! Busscher Serrebouw plaatst serres door heel Nederland en heeft een vestiging in Ootmarsum en Baarn. In beide showrooms staan verschillende modellen opgesteld. Hier krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden en materialen. Wil je binnenkort ook gaan genieten van het buitenleven? Busscher Serrebouw realiseert graag jouw serredroom.