Busscher rustieke serre tuinkamer

Serre Busscher Serrebouw

Prachtige uitzichten, een gezellige ruimte en de beste zonsondergangen. Een serre, de ultieme uitbouw voor iedere tuin-/ natuurliefhebber. Laten we de rustgevende ambiance van serres niet vergeten. Ze creëren een betoverende sfeer waarin we kunnen ontspannen en ons verbinden met de natuur. Serres zijn niet alleen functioneel, ze zijn een kunstwerk op zich. Een goed voorbeeld is deze prachtige uitbouw van Busscher serrebouw. Gelegen in het Groningse dorpje Noordlaren.

Serre Noordlaren Busscher
Serre Noordlaren Busscher
Serre Noordlaren Busscher

Optimaal genieten van je tuin

Op het moment dat je deze serre binnenloopt, overvalt je een soort oase van rust. Gedecoreerd in kleuren die de prachtige tuin perfect complimenteren. Deze uitbouw van Busscher Serrebouw zorgt ervoor dat het uitzicht over de weide de aandacht krijgt die hij verdient. De familie wilde graag hun woning uitbreiden en een connectie creëren met het buitenleven. Het was hun wens om de verschillende seizoenen van dichtbij mee te maken. Nu kunnen zij in de ijskoude winter of de bloedhete zomer altijd genieten van hun prachtige tuin.

Serre Noordlaren Busscher
Serre Noordlaren Busscher

“Ons zomerhuis was in slechte staat. Deze vierkante meters konden we gebruiken voor de uitbreiding aan onze woning. Dat hebben we gedaan.” De familie wilde meer contact met het buitenleven en een mooie overgang creëren. Het land van de familie loopt nog ongeveer 300 meter door naar achteren, op deze manier kunnen zij urenlang staren over de horizon van hun eigen tuin. Dankzij de grote ramen heb je de hele dag door een stuk meer zonlicht. Dit is niet alleen een goedkope manier van je huis verlichten maar ook ontzettend gezond. 

De geplaatste serre aanbouw aan de keuken is voorzien van een vijfdelige en een driedelige vouwwand en model kozijnen in de topgevel. Beide vouwwanden kunnen volledig geopend worden voor een optimale verbinding tussen binnen en buiten. Daarnaast heeft Busscher Serrebouw de tuinkamer van de familie Niezen mogen voorzien van een vierdelige vouwwand en vaste puien. De familie heeft deze tuinkamer omgetoverd tot een comfortabele lounge met een rustiek, landelijke stijl. Wat dat dan uiteindelijk oplevert is een tijdloze aanbouw waar meerdere generaties nog van kunnen genieten. 

Serre Noordlaren Busscher

over busscher serrebouw

Na jarenlang gewerkt te hebben als projectleider bij een serre bedrijf besloot Martijn Busscher in 2006 om, samen met zijn vrouw Daniëlle, een eigen bedrijf op te richten: Busscher Serrebouw. Geen productiebedrijf met een magazijn vol profielen, maar een flexibel bedrijf met korte lijnen dat kan maken wat de klant wil. Wij gaan puur voor kwaliteit en werken uitsluitend met topmerken!


Martijn is gediplomeerd aannemer en begeleidt persoonlijk elke serre aanbouw van begin tot eind. Hij is pas tevreden als de klant ook tevreden is! “Op het moment dat ik bij een klant zit, luister ik aandachtig naar de wensen en tegelijkertijd realiseer ik het ontwerp al in gedachten”,

Serre Noordlaren Busscher

over solarlux

Solarlux staat voor Duitse betrouwbaarheid en kwaliteit. De systemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waarbij je keuze hebt uit aluminium of hout/aluminium. Het glas biedt optimale warmte- en geluidsisolatie. Door de verschillende systemen te combineren zijn veel varianten mogelijk. Je herkent Solarlux aan de fraaie vormgeving en luxe uitstraling. In de loop van de bijna 40-jarige bedrijfsgeschiedenis heeft Solarlux naast de ondernemingsprijzen ook 16 prestigieuze design- en product-awards uit zeer uiteenlopende sectoren in de wacht gesleept. Van de Iconic Award en diverse iF Design Awards tot aan German Design Awards en Red dot Awards.

Serre Noordlaren Busscher