5 Tips om jouw interieur een stijlvolle look te geven

5 Tips om jouw interieur een stijlvolle look te geven

Heb je het gevoel dat er iets mist in jouw interieur? Voelt het kaal of saai? Dan kan je daar uiteraard iets aan doen. Er kunnen altijd wat kleine, maar ook zeker grote dingen aangepast worden die jouw huis een totaal andere look kunnen geven.  

In dit artikel volgen verschillende tips waardoor jij jouw huis een unieke, maar ook stijlvolle look kunt geven. Of je nou een warme en gezellige woning of een coole industriële look wilt creëren, er zijn altijd de juiste accessoires en veranderingen waar je dit mee kunt realiseren. 

Keramische tegels

1 Vloeren

Een vloer bepaald ook de look van jouw woning. Wil je een industriële coole look creëren? Ga dan voor een grijze strakke vloer met een stenen of betonnen look. Hier zijn keramische tegels erg geschikt voor. Deze zijn sterk, veelzijdig, onderhoudsvriendelijk én staan bekend om de hoge kwaliteit. Om eens een kijkje te nemen naar keramische tegels, kun je langsgaan bij Ceramica tegels Zaandam

Keramische tegels

2 Planten

Wat altijd leuk staat in een woning is groen. Wil jij een bohemian look of juist een strakke minimalistische woning? Hier kun je altijd de passende planten bij vinden. Planten kunnen verschillende componenten in jouw woning samenvoegen en het huis een upgrade geven. 

3 Persoonlijkheid 

Bij persoonlijkheid toevoegen aan jouw woning kun je denken aan foto’s, maar ook aan souvenirs van die ene leuke vakantie of spullen die door verschillende generaties zijn doorgegeven.

4 Muurdecoratie

.Een kale muur kun je natuurlijk opleuken op allerlei verschillende manieren. Denk aan het ophangen van een poster, schilderij of foto. Hierbij kun je eigenlijk aan van alles denken. Er zijn zelfs planten die je op kunt hangen. Je kunt de kale muren van jouw woning ook opleuken met zelfgemaakte kunst om ook nog eens dat stukje persoonlijkheid te benadrukken. Zeg zo gedag tegen saaie muren!

5 Verlichting 

Ook verlichting in jouw woning kan veel veranderen. Verlichting is een echte sfeermaker in jouw huis en om die reden erg belangrijk. Je kunt kaarsjes gebruiken om jouw woning extra gezellig te maken. Tegenwoordig kun je ook met apps of een afstandsbediening jouw lichten aan te passen. Zo kun je voor elke mood een andere kleur instellen.