Tijd om jouw keuken te veranderen

Je houdt enorm van koken, dus breng je veel tijd door in de keuken. Echter, jouw gasfornuis is oud en hier en daar zijn er wat kraanonderdelen beschadigd. Jammer, want dat vermindert het plezier wat jij hebt tijdens het koken. Daarom is het tijd om wat nieuwe dingen voor jouw keuken te kopen!

Tijd om jouw keuken te veranderen!

1.De kraan

Het is fijn om een goed werkende kraan te hebben. Echter, wat voor kraan ga je kiezen? Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een eengreeps keukenkraan, waarbij je met één hendel de temperatuur van het water kunt bepalen en tegelijkertijd de kracht van de waterstraal. Ook heb je een kraan met twee draaiknoppen waarbij je zelf het koude en warme water moet mengen zodat het de temperatuur krijgt die je wilt hebben. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor een Quooker kraan. Dit is een kraan die van alles kan. Zo komt er direct kokend heet, koud, warm, gekoeld of bruisend water uit de kraan. Ben je bang dat jouw jonge kinderen zich wellicht kunnen verbranden aan de kraan? Dat hoeft niet, want er zit een beveiligingssysteem op de kraan waardoor er niet gelijk kokend heet water uit de kraan komt als je hem wilt gebruiken. Best handig, toch?

Tijd om jouw keuken te veranderen!

2.Elektrisch koken

Jouw gasfornuis is door jouw passie voor koken vaak aan. Echter, door de stijgende energieprijzen worden de kosten wel erg hoog. Zo kost gas tegenwoordig tussen de € 2,- en € 3,- euro! Ook de kosten voor elektriciteit stijgen flink, maar zijn aanzienlijk lager dan de kosten voor gas. Daarnaast stimuleert de overheid haar burgers om minder gebruik te maken van het gas, omdat gas een negatieve invloed heeft op het milieu. Daarom is het een goed idee om elektrisch te gaan koken. Het is een investering die je maakt, maar uiteindelijk is het het meer dan waard! Er zijn namelijk flink wat voordelen. Jouw elektrische kookplaat warmt namelijk sneller op dan een gasfornuis. Daarnaast is er geen kans op explosies, omdat je geen gebruik maakt van gas. Je kunt je ook niet verbranden, omdat alleen de bodem van de pan warm wordt en niet de kookplaat zelf. Ook hier hoef je niet bang te zijn dat jouw nieuwsgierige kinderen de elektrische kookplaat aan krijgen, omdat deze beschikt over kinderbeveiliging.

Tijd om jouw keuken te veranderen!

Tijd om jouw keuken een nieuwe look te geven met een elektrische kookplaat en een Quooker kraan. Wil je er gelijk eentje kopen? Neem dan een kijkje op de site van de Vervangingsmarkt!

Tijd om jouw keuken te veranderen!